Proglašen novi vođa u Zadruzi i konačno je u pitanju ŽENA! (VIDEO)

Nakon dve nedelje, posle Baneta Čolaka izabran novi vođa, a niko nije očekivao da će to baš ona biti

Kao i svakog ponedeljka zadrugarima je stiglo pismo kojim su obavešteni ko je novi vođa. Učesnica Anđela Lazić sinoć je zbog najmanjeg procenta glasova izbačena iz rijalitija, a po već poznatom pravilu ona je ta koja je odredila i novog vođu.

Ćerku nisam poslao u logor, ako ovako nastavite rijaliti neće dugo trajati! Gagi Đogani pobesneo zbog Lune i Slobe! (FOTO)

Dragi zadrugari, presrećna sam što sam napustila Zadrugu. Vama želim sve najbolje i najlepše. Da unesete malo pozitivne atmosfere u kuću. Za vođu postavljam Anu Korać, da uživate malo u lepom pogledu i lepom ponašanju. Držite se i idite do kraja, a najbolji neka pobedi - napisala je Anđela Lazić u pismu.

Pošto je Ana bila u kupatilu dok je Bane Čolak čitao pismo zadrugari nisu propustili priliku da ironično čestitaju Janjušu, sa kojim je Koraćeva jako  bliska, a primetno je bilo i to da pojedincima nikako nije bilo svejedno zbog Anine vladarske nedelje.

Potom je i ona izašla iz kupatila, pa je rekla sledeće:

Stvarno nisam imala pojma da će me postaviti za vođu. Nismo pričali o tome, čak nismo ni imale neku komunikaciju, ali se nadam da ću lepo voditi sastanke i da ćete me slušati - rekla je Ana sa osmehom na licu.

Pogledajte kako su zadrugari reagovali na novog vođu:

(Telegraf.rs)