Zadrugari gledali snimak na kojem Kija plače posle čestitke Slobinih roditelja za Lunu, besna Đoganijeva poručila: Boli me uvo! (VIDEO)

Lunu nisu pogodile Kijine suze, i žestoko se posvađala sa Kristinom

Dok su ukućani gledali snimak uplakane Kije, Luna nije mogla da izdrži i ponovo se posvađala sa Kristinom. 

Neću da budem poznata, odustajem! Anabela progovorila o povlačenju iz javnosti posle 25 godina

Nakon što je Sloba pročitao čestitku koju su njegovi roditelji poslali Luni za njen rođendan, Kija je plakala kao kiša u izolaciji, a sinoć je taj snimak pušten pred svim učesnicima.

- Vidim kako me je voleo, ne mora da me brani, ali ne mora da pi*a po meni. On me toliko mrzi, ali neće to da kaže da ne bi ispao loš pred publikom - ridala je Kija dok je pričala sa Mikijem i Anom, pa nastavila:

- Njegova podoridica šalje tortu njoj, ali ja sam tu... Da li je moguće da ne vide koliko sam povređena... I on to ponosno čita, on nema srama, on nema savesti, nema blama da se 'vata sa njom ispred mene. Ja sve to moram da gledam i slušam.

- Baš sam ga volela i posvetila mu se. Bio mi je najbolji prijatelj, a ti se sada pi*aš po svemu, to mi je neverovatno. Ja da sam na njenom mestu... kako je moguće da se ne kaješ što si povredio drugo ljudsko biće - pitala se uplakana Kija.

Posle odgledanog snimka, Kritina ga je prva prokomentarisala.

- Nepriojatno mi je dok gledam sebe dok plačem. Jednostavno, objasnila sam da mi je krivo zbog njegovih postupaka. Očigledno ne mogu da utuvim sebi u glavu da on ne postupa onako kako bih želela, krivo mi je zbog toga, Osećala sam se odvratno zbog te čestitke za rođendan, nemam šta da krijem, ne zbog njegovih roditelja, nego što je on to sa oduševljenjem prihvatio - rekla je Kija, a onda je ustala besna Luna i povikala:

- Šta je trebao? Da čestitku pcepa i baci u kantu, to je bio moj rođendan, boli me uvo, to je moj rođendan, to je bio moj dan, bre. Ona je ušla u rijaliti, nisam ja!

- To što mrmljaš sebi u bradu, jeste, ja sam došla ovde svesno, mene ne zanima kako će Luna da se ponaša prema meni, zanima me kako će on da se ponaša prema meni, i ne mogu da prihvatim da sam sa takvim čovekom bila pet godina - odgovrila joj je Kristina, a Đoganijeva joj je odmah uzvratila:

- Ne znam šta bi on trebalo da uradi da bi ona bila srećna... Da se svađa sa mnom, pobije sa nekim... Ne znam o čemu ona priča. Sloba se prema njoj ponaša skroz korektno, šta bi trebalo, da se druže... Prezahvalna sam Draginji i Dušanu na torti i na takvoj čestitki, puno mi je srce bilo... To je bio moj dan, moj rođendan. Da nismo pročitali tu čestitku, to bi bilo nepoštovanje prema njegovim roditeljima.

Zadrugari gledaju kako KIja plače:

(Telegraf.rs)