Glavu ću ti otkinuti: Podivljali Janjuš hteo da prebije Baneta, četvorica ga držala, on ih razgrtao kao da ne postoje, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Ogromni košarkaš se zaleteo prema Banetu, ali Čolak nije ustuknuo

Usred jedne od besnonačnih prepirki za stolom, Janjuš je iznenada izgubio živce i zaleteo se prema Banetu, i četvorica su ga jedva sprečila da prebije Čolaka.

Janjuš pitao Minu razmišlja li o Đeksonu kad ima seks, a onda preneo Nemanji SVE što mu je rekla! (VIDEO)

Dok se Janjuš prepirao sa ostalima, Bane je čekao svoj red, i onda je rekao Matoroj: "Tebra, ajde prekini ovo, hoću da postavim pitanje".

To je razbesnelo Janjuša i on je krenuo prema Banetu i usput vikao:

- Šta ti Bane kažeš, šta prekini!

Čolak se nije uplašio i suočio se sa ogromnim košarkašem.

- Tebra, šta se svađaš sa mnom... Šta se svađate koji ku**c - urlao je Čolak, a Janjuš ga je odgurnuo, Bane mu je uzvratio na isti način a u međuvremenu je između njih uleteo Žuti...

Potom je podivljali Janjuš načisto izgubio kontrolu i želeo je da se razračuna sa Čolakom, odgurnuo je mučenog Žutog kao da ne postoji, Sloba je skočio preko stola i uhvatio košarkaša, ali ni uz pomoć Đeksona i Miće nije mogao da ga zaustavi.

- Šta prekini, je*em li ti mamicu smdrdljivu. Pusti me, sad ću mu glavu otkinuti - pretio je Janjuš a potom je uletelo i obezbeđenje koje ga je bukvalno odguralo napolje.

Sukob Janjuša i Baneta:

Video: Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)