Puna si mržnje! Sloba i Luna se raspravljali pred svima, ona mu odbrusila, a onda je Lepi Mića pomenuo Kiju i zapušio im usta! (FOTO)

Luna i Sloba počeli su da se raspravljaju čim su počela pitanja gledalaca

Printskrin: TV Pink

Odnos između Slobe i Lune sve je napetiji, a zadrugari su sve uvereniji u to da je ljubavni trougao ustvari stvar "ranijeg dogovora". 

Osim Milana, i Zorica Marković je ubeđena da je sve njihova igra, što je jasno i glasno iznela večeras pred okupljenim zadrugarima, tokom pitanja gledalaca.

Ne moraš više da mi se obratiš u životu! Luna tražila od Slobe ono što ne sme da joj kaže, on se razbesneo, ustao i otišao! (VIDEO)

Sloba i Luna su se raspravljali i tokom sastanka, sve vreme dok su drugi odgovarali na postavljana pitanja.

- Ko ti je napunio mozak? Puna si mržnje! Mozak ti je neko napunio! - rekao je Sloba Luni, na šta mu je ona odgovorila:

- Odeš na pet sati van kuće i manipuliše neko tobom! Tebe treba da bude blam, a ne mene!

Ne moraš više da mi se obratiš u životu! Luna tražila od Slobe ono što ne sme da joj kaže, on se razbesneo, ustao i otišao! (VIDEO)

- Sve si znala šta se dešava, sve sam ti pričao! - rekao joj je Radanović.

- Neću da razgovaram s tobom, pusti me! - odbrusila mu je, posle čega su se umešali i ostali zadrugari, pre svega Lepi Mića.

Sloba prišao Luni, postavio joj pitanje u vezi sa Kijom, pa joj poručio: Pazi s kim pričaš! (VIDEO)

- Ljubav prema Kiji se nije ugasila, ona je ista! Ali ako njih dvoje nisu imali seks dve godine, jasno je o čemu se radi. S Kijom to nema i to je razlog, a Kiju voli kao ženu i ne može da je ostavi. Tu je kraj priče. Oni se vole, pa se vole - rekao je Lepi Mića poručivši Luni da se "skloni".

VIDEO: Biće svadbe, ali... Mariju Šerifović pitali za pomirenje Slobe i Kije, onda dala urnebesan odgovor

(Telegraf.rs)