Pušten snimak na kojem Kija i Sloba pričaju o bebi, ukućani zinuli kad je Radanović počeo da se pravda! (VIDEO)

- U tom trenutku sam pomišljao da postoji neka šansa za tu neku drugu šansu, ali posle nekih razmišljanja shvatio sam da je to nemoguće - pravdao se pevač

Prethodna noć u Zadruzi je bila više nego vrela, pošto su ukućanima pušteni snimci koji dokazuju da su i te kako lagali za stolom.

Nakon što je pušten snimak Kijinog i Slobinog razgovora iza "škode", kao iizjava Lune Đogani da su se ona i Sloba još pre dve godine "gutali pogledima" na jednoj svadbi, pušten je i snimak Kijinog i Slobinog razgovora sa kreveta.

Sloba rekao da mu se Luna dopala pre 2 godine, Kija u suzama izletela iz kuće, a onda je Mića prvi put izneo strašnu stvar o Radanoviću! (VIDEO)

U pomenutom razgovoru oni su pričali o budućnosti, o bebi, a sve se dešavalo pre spornog Slobinog razgovora sa Filipom Đukićem u Kazinu, nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

- Dame i gospodo, Slobodan Radanović. Ja neću ništa da komentarišem, snimak je jasan - rekla je Kija.

- Jeste, pričali smo o tome tada. Ja time ništa nisam hteo da postignem. Jednostavno, ona mi je rekla svoje želje, ja sam tu sve vreme bio rezervisan i to je to - pokušao je da se opravda Sloba.

- Ali ovde nisi delovao kao da si rezervisan - rekla mu je voditeljka Dušica.

- U tom trenutku sam pomišljao da postoji neka šansa za tu neku drugu šansu, ali posle nekih razmišljanja shvatio sam da je to nemoguće. Ja sam nekada i želeo da sebi dam razlog da postoji za drugu šansu neka opcija. Nema kad izađem napolje, to je završena priča! Ja ne volim nju na taj način i šta sad?! Bio sam mentol, pričali smo, i šta sad da radim! Tad sam mislio da to treba tako - razljutio se Radanović.

- Gospodin i dalje pokušava da napravi paćenicu od mene, kako on neće da pređe preko... Njegove reči su bile te, da ne ponavljam. To kako je na snimku, tako je bilo, a ne kako on priča i izvrće. Ima pravo,

(Telegraf.rs)