Uhvatili smo Kiju vidno nervoznu na ručku, a tu su bila i dva muškarca (FOTO)

Kija je sedela u jednom restoranu na Novom Beogradu, u društvu još pet osoba

Od 20. juna kada je bilo veliko finale Zadruge Kija Kockar u javnosti se pojavljivala nasmejana i vesela, ali naša ekipa pobednicu prve sezone pomenutog rijalitija danas je uhvatila u potpuno drugačijem raspoloženju.

Naime, Kija je ručala u jednom restoranu na Novom Beogradu, a kako smo primetili sa njom je bila njena kuma Vanja, druga kuma Minja, prijateljica, kao i dva momka. Prisutni gosti sve vreme su posmatrali Kiju očekujući da vide da li joj je neki od dva momka nešto više od prijatelja, ali se ništa nije dogodilo.

Sloba na žurci uhvaćen sa zgodnom pevačicom, a kada vidite o kome je reč znaćete zašto su sigurno pričali o Luni i Kiji! (FOTO)

Kako smo uspeli da saznamo u pitanju su višegodišnji prijatelji, ali je nama pažnju privuklo to što je Kija nekoliko minuta vidno nervozna nešto objašnjavala društvu za stolom.

Kako se videlo i po njenom izrazu lica, tema uopšte nije bila prijatna.

Međutim, nakon desetak minuta se smirila, pa je nabacila osmeh na lice i u tom raspoloženju smo je i ostavili da uživa u ručku, a šta je bio razlog nervoze... Verovatno svi mogu da pretpostave.

VIDEO: Kija o slikama koje joj je Sloba poslao

VIDEO: Sloba o potpisivanju papira za razvod

(I. Cicović)