Pred ženom je imao seks sa ljubavnicom, pričalo se da će ga devojke terorisati kada izađe iz Zadruge, a ovaj prizor oko Slobe mnoge je šokirao! (FOTO)

Po Slobinom primeru javna prevara i te kako se isplatila

Da li u Srbiji i na Balkanu u praksi zaista važi ona da je muškarac veći šmeker ako vara partnerku verovatno niko nikada neće imati "crno na belo", ali jedno je, po svemu sudeći, očigledno - devojke pale oni koji varaju partnerke.

Naime, dok je rijaliti Zadruga trajao, javnost je žestoko osudila ponašanje Slobe Radanovića, tačnije to što je javno, pred milionima ljudi, prevario ženu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a potom i imao seks sa njom u istoj sobi gde je i njegova zakonita supruga spavala.

Uhvatili smo Kiju vidno nervoznu na ručku, a tu su bila i dva muškarca (FOTO)

Pričalo se kako je Sloba svoju karijeru tim gestom upropastio, te da nema te žene koja će ga i pogledati, a kamoli poželeti da bude sa njim nakon svega što smo gledali.

undefined

Međutim, nijedna od ove dve pretpostavke nije se ispunila pošto Sloba puni klubove i ima zakazane tezge do kraja godine, a devojke ga masovno proganjaju i pokušavaju da mu se približe.

Sloba na žurci uhvaćen sa zgodnom pevačicom, a kada vidite o kome je reč znaćete zašto su sigurno pričali o Luni i Kiji! (FOTO)

Sloba je jedan momenat sa hrpom devojaka ovekovečio i kamerom, a fotografiju nastalu na nastupu u Priboju je objavio na svom Instagram nalogu.

VIDEO: Sloba o razvodu od Kije

VIDEO: Vrela akcija Sare i Vojketa u bazenu

(Telegraf.rs)