Ovo niste mogli da vidite na TV-u! Evo šta su Kija i Sloba radili za vreme reklama i posle emisije u kojoj su zajedno gostovali! (FOTO)

Susret još uvek zakonitih bračnih partnera prvi put nakon finala Zadruge dogodio se u nedelju, 8. jula

Veliko finale prve sezone Zadruge desilo se 20. juna, a supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sve do nedelje, 8. jula, nisu imali priliku da duže od pola sata vremena sede jedno blizu drugog i razgovaraju.

Međutim, u nedelju su zajedno gostovali u emisiji Narod pita, a tokom nekoliko sati koliko je trajala emisija bilo je i nežnih emocija, rasprave, poprekih pogleda, ali i nežnih reči.

Milica odgovorila Kiji na izjavu da bi se ljubila sa njom, a onda joj uputila jaku poruku koja se tiče njene karijere! (VIDEO)

Kija rekla da je bila spremna sve da oprosti Slobi, on prvo zanemeo, pa komentarom dokazao koliko je šokiran! (VIDEO)

Ali, ono što niko od gledalaca nije mogao da vidi jeste šta se dešavalo za vreme reklama, kao i posle emisije!

Iako su mnogi očekivali da će Kija i Sloba iskoristiti zajedničko gostovanje kako bi se dogovorili oko toga kada će se videti nasamo, to se nije dogodilo. Njih dvoje su za vreme svakih reklama sedeli na svojim mestima i čačkali telefone.

Nakon emisije, fanovi su ih zamolili da se fotografišu zajedno sa njima dvoma, pa su tako Kija i Sloba završili skoro pa jedno drugom u zagrljaju.

Nakon emisije svako je otišao na svoju stranu - Kija svojim kolima, a Sloba sa menadžerom koji je sve vreme bio u studiju.

VIDEO: Kija sa suzama o učima o razvodu od Slobe

VIDEO: Milica Pavlović odgovorila Kiji na komentar da bi se ljubila sa njom

(I.C.)