Čujemo se non-stop! Sloba na nastupu u Beogradu progovorio o Kiji i rekao čime ga je posebno iznenadila (VIDEO) (FOTO)

Slobodan Radanović je pred kamerama Telegrafa pričao razvodu i trenutnom odnosu sa bivšom suprugom Kristinom Kockar

Pevač i bivši učesnik Zadruge, Slobodan Radanović, sinoć je nastupio na jednom popularnom splavu u Beogradu, gde je okupio brojne fanove. 

Sloba i Kristina Kockar pre nekoliko dana stavili su tačku na svoj brak, kada su potpisali papire za razvod u Osnovnom sudu u Zranjaninu. Oboma im je razvod teško pao, a sa Slobom smo na tu temu popričali i pre njegovog nastupa.

- To je bilo očekivano, oboje smo to očekivali. Jeste emotivno i teško, ali očekivano. U tim momentima samo lepe stvari i uspomene naviru. Oboje smo tog dana bili emotivni, to je bio naš život - kaže Sloba za Telegraf.

Radanović je potvrdio da su Kija i on ostali u prijateljskim odnosima, te da se i posle razvoda redovno čuju.

- Čujemo se. Ovih dana smo se čuli. Non-stop smo u kontaktu, u dobrim smo odnosima ona i ja. Pričamo normalno, kao prijatelji, šta radiš, kako si, gde si, o nastupima, o muzici i tako. Rekao sam joj da se poboljšala što se tiče pevanja i svega, stvarno sam prijatno iznenađen time - kaže pevač.

Ona je bombetina koja je zamenila Kiju u Slobinom spotu, prava je stjuardesa i ima guzu za desetku! (FOTO)

Osim toga, otkrio je i da ne isključuje mogućnost da on i Kija jednog dana snime duet ukoliko bi se, kako kaže, našla adekvatna pesma. Ceo intervju sa Slobom pogledajte na početku teksta.

A evo i delića amosfere sa njegovog nastupa:

(Dragana Janković/B.B.)