Luna i Mina prvi put otišle čamcem u pećinu, čim su ušle u mrak Đoganijeva je pomislila na seks i evo šta je izjavila! (FOTO)

Dok je Mina veslala, Luna je pozirala, a onda je došla na ideju da zavire u mračnu pećinu

Luna Đogani i Mina Vrbaški u neku ruku obe pate za bivšim momcima; Luna za Slobodanom Radanovićem, a Mina za Igorom Terzićem; pa su odlučile da se malo relaksiraju vozeći se u čamcu. 

Tačnije, Luna je pozirala na čamcu, dok je Mina veslala, a u nekom trenutku je Đoganijeva došla na ideju da odu do pećine da vide kako je tamo. I naravno, Mini nije bilo teško, pa je odveslala do tamo, a ono na šta je Luna, oduševljena pećinom, odmah pomislila iznenadilo je čak i Minu.

I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (VIDEO)

Kako je dobro ovde! Zamisli imaš seks ovde! Samo se bukvalno spustiš tamo... - rekla je Luna, na šta se Mina glasno nasmejala.

- Zamisli noću, ništa se ne vidi...ovde je super za bleju - nadovezala se Luna, pa dodala kako bi mogli večeras da svrate do ovog mesta.

Da li odmah pomislila na seks sa Slobom na ovom "mračnom" mestu nije otkrila, ali budući da ga svakodnevno pominje, nije teško zaključiti ko joj je bio u glavi.

Zadruga Specijal: Otkrivamo da li Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 2

(Telegraf.rs)