"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

- Zahtevam obezbeđenje, jer je Miljana psihopata, plašim da će ovde neko da me zakolje - rekla je Đoganijeva

Rijalti učesnice Miljana Kulić i Luna Đogani  tokom gledanja klipova ponovo su zaratile, a do svađe između Miljane i Lune došlo je zbog popularnosti.

Zadrugarke su raspravljale oko toga koja od njih dve je popularnija, a kada je Kulićeva Luni spomenula bivšeg dečka Slobodana Rdanovića, razbesnela je Đoganijevu.

"Ne veruj svima, ogovaraju te, niko ti nije prijatelj osim Adama": Gagi pohvalio Lunu, ali joj je na ovim stvarima zamerio! (FOTO) (VIDEO)

- Što se tiče nje i što je rekla da sam psihopata, moja kuća ima milion pregleda! Nju najviše boli što je njen bivši ljubavnik ili je*ač rekao "Miljana Kulić mi je bila favorit". Posle finala, i pored žene i pored ljubavnice, to su njeni kompleksi - započela je Miljana izlaganje.

- Genetika je čudo! Ko je jurio Sašku Kran nožem u Farmi? - pitala je Kulićeva, aludirajući na Luninog oca Gagija koji je sekirom udarao u WC u kojem se nalazila Saška Karan.

- Ja se plašim, spavam tri kreveta od Miljane, zahtevam da obezbeđenje stoji pored mog kreveta jer je Miljana psihopata koja je hodala sa nožem u džepu u prošlom rijlaitiju. Ja se plašim da će ovde neko da me zakolje - rekla je Luna i dodala:

- Pozdrav za Ivana Marinkovića koji me podržava. Spasao si se ove psihopate, uživaj! - pecnula je Luna Miljanu.

Miljana nije ostala dužna Luni na spomen oca njenog sina Željka, pa je žestoko isprozivala Đoganijevu.

- To su traume iz spoljnog sveta, jer je ona omražena u narodu. To su traume iz Zadruge 1 ili iz detinjstva, koje se mogu izlečiti kada se uključi psihijatar.  Ona je nebitna dok ne uže neko oženjen, evo Cobe je oženjen, možeš da budeš sa njim da bi bila bitna - rekla je Kulićeva.

Tokom reklama Luna i Miljan izašle su napolje gde su nastavile da prozivaju jedna drugu, a u jednom momentu Luna je gurnula Miljanu!

- Ne guraj me! Gurnula me je! - vikala je Miljana.

Miljana je povređena od strane ljudi. Kako to da Luna pobeđuje u plesu, izbor za mis Luna Đogani, pobeđuje Luna. Kako odjednom, Lunu svi vole. Šta te obeležavaju da si najbolja, najgora si. Nikada neće da se zaboravi šta si uradila - zaključila je Marija.

VIDEO: Kako je izgledala svađa između Lune i Miljane pogledajte u videu ispod:

Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom:

(Telegraf.rs)