"Je*aću te u mozak!" Miljana i Marko najstrašnije vređali jedno drugo, Miljković joj u besu prevrnuo krevet! (FOTO) (VIDEO)

- Maja mi je sinoć ispričala da ne može da ti se digne na nju! - rekla je Miljana Miljkoviću

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Marko Miljković napravili su haos u Zadruzi!

Inače prijatelji iz prethodne sezone rijalitija, a sada ljuti neprijatelji, takmičarima nisu dali mira uvredama koje su tokom noći razmenjivali.

Marko je Miljanu isprskao parfemom, a nakon što je oprala kosu, Kulićeva se požalila Nataši Moskvi da nije mogla da ispere miris parfema i da i dalje cela miriše na isti.

"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

- Govno malo. Provociraš me. Fekalijo Kulić! - rekao je Marko.

- Ostaćeš nebitan, treba da mi se zahvališ što si ostao kao trinaesto prase. Maja mi je sinoć ispričala da ne može da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizavac i imbecil! - vikla je Miljana.

Kulićeva se popela na Markov krevet što je njega razbesnelo, pa je i on skako po njenom krevetu i šutirao joj jastuk. Marko je Miljaninom posteljinom obrisao pod, što je Kulićka isto učinila sa Miljkovićevom posteljinom.

Kada je Miljana na kratko napustila spavaću sobu, Mijković je ispolivao svoj, ali i druge krevete koji su bili tu kako novopečena mama ne bi tu ostala.

- Juče sam raskinuo sa devojkom, ona danas hoće da mi se uvuče u krevet. Je*aću te sa slašću u mozak! Samo zato što si bila trudna, štedeo sam te! -rekao je  iznervirano Marko.

U "Zadruzi" si bio moja prikolica, moj parazit. Kuvao si mi, spremao, sve što mi je trebalo ti si radio - provocirala je Miljana.

Marko je pobesneo pa je i Kulićkin krevet prevrnuo.

VIDEO: Kako je izgledao sukob Miljane i Marka pogledajte u videu ispod:

FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs)