Nezapamćeni haos! Pobesnela Nadežda gađala Lunu tanjirom iz sve snage, razbijala stvari, Adamu pozlilo, u kući suze, vriska i panika! (VIDEO)

Prvo su se sukobili Nadežda i Adam, a onda se umešala Luna, stiglo je obezbeđenje...

Nakon što su se Nadežda Biljić i Adam Đogani verbalno sukobili na vratima Bele kuće, umešala se i Luna i nastao je neviđeni haos!

Adam je pobesneo na Nadeždu zbog njene izjave, a ticala se pokojnog glumca Milorada Mandića Mande koji je preminuo 2016. godine.

- Alo, bre! Nemoj da mi stavljaš reč koju nisam rekao! Ja sam u njegovoj klasi bio do njegove smrti i on je bio moj profesor! Nisam bio na njegovoj predstavi! Bio sam u "Akademiji 28" kad je on umro, probali smo neku predstavu! Ništa ne razumeš! Bravo, retarde jedan! - urlao je Adam.

A zatim je Nadežda skinula jaknu i krenula da se bije sa njim, međutim, obezbeđenje ih je razdvojilo.

Dojurila je Luna, zapretila Nadeždi pitanjem: "Na koga se ti zalećeš?! Ovima koji te vređaju u kući tako da pričaš, a ne meni i mom bratu, jesi čula, glupačo jedna?!", a njih dvoje su se i dalje prepucavali.

Nadežda je počela da ruši stvari, da prevrće klupe...i zahtevala od zadrugara da kažu ko je to vređa u kući.

- Nećeš na mog Adama da širiš mu*a! Sramota da te bude da skačeš i da ga udaraš! Ne zanima me što ti ne razumeš srpski! Na Adama nećeš da širiš svoja mu*a! To kod Mikija tamo radi! - rekla joj je Luna, posle čega je Nadežda još više pobesnela.

- Hoćeš da me gađaš* Čime? Tanjirom? - provocirala je Luna.

- Hoću! Da vidiš koliko sam bolesna! - rekla je Nadežda i onda zgrabila tanjir i gađala je, a zadrugari su joj šokirano govorili kako "nije normalna".

Adam nije mogao da se kontroliše, a zadrugari su ga sprečavali da ne nsrne na Nadeždu. Luna je počela da vrišti i da plače.

- E, sad ćete da vidite koliko sam bolesna! - rekla je Nadežda i izašla napolje, a Adamu je pozlilo.

- Neee! Ne! - vikala je Luna u suzama, pa dodala: "Je*aću vam mater svima!".

Pogledajte haos koji je izbio: 

Glavnu ulogu o Zadruzi Specijal imala je Nadežda

(Telegraf.rs)