Teme: Nadežda Biljić

Luna otkrila ko od pevača bi volela da joj peva na svadbi kad se bude udavala! (VIDEO)

"Moje dete neće imati oca, zbog tvog ponašanja!" Nadežda poludela od besa kad je saznala šta Toma misli o mogućnosti da je trudna, pa se rasplakala! (VIDEO)

Imala je vreli seks sa Tomom: Nadežda Biljić sumnja da je trudna (VIDEO)

Na Vaskrs prošle godine Nadežda i Miki su u programu uživo imali seks: Njena majka sada ovako komentariše akcije svoje ćerke

Miljana u minijaturnom kombinezonu isturila guzu u prvi plan, pa seksi plesom napravila haos na Zadrugoviziji! (FOTO)

Ona je danas jedna od najaktivnijih učesnica Zadruge, a nema šanse da je prepoznate na slikama iz porodičnog albuma! (FOTO)

"Teško mi je zbog nje!" Nadeždina majka progovorila o ćerkinom nervnom slomu, pa pomenula i Tomu!

"Dva puta sam otišla, idem i treći!" Nadežda spakovala stvari i vukla ih sama do kapije, zadrugari joj vrištali od smeha! (VIDEO)

"E, sad ćemo da napravimo haos!" Nadežda besno lupala na kapiju i šutirala vrata nogom (VIDEO)

Mikiju i Nadeždi pušten snimak njihovog seksa iz Zadruge 1: On pocrveneo od sramote, hvatao se za glavu dok su se svi smejali! (VIDEO)

"Budala, svi joj se smeju! Ima li neko da joj kaže da se unormali?!" Nadeždina majka razočarana i besna nakon žestokog seksa njene ćerke i Tome! (VIDEO)

Nadeždina majka o ćerkinom seksu sa Tomom koji je šokirao gledaoce: Sve sam videla!

Četiri puta za sat vremena! Posle akcije u WC-u Nadežda i Toma seks imali i u spavaćoj sobi - više puta, i to pred svima! (VIDEO)

"Gde su joj gaće, nacija znaće": Nadežda imala žestok seks sa Tomom, od uzdaha se tresla Zadruga , a na kraju se sve videlo! (VIDEO)

Bane ispipao Nadeždu u spavaćoj sobi i dok je strepio od njene reakcije, evo šta je ona uradila! (VIDEO)

Zadruga Specijal: Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon Zadruge, otkrivamo da li je Gagi pročitao knjigu o Luni! (VIDEO)

Opšti haos u Zadruzi! Nadežda ponovo pokušala da pobegne, Miki obijao vrata od rehabilitacije! (VIDEO) (FOTO)

"Ovaj čovek je mrtav! Uzeo je 120.000 evra!" Miki zalio Nadeždu kafom, ona pala, progovorila o nepoznatim detaljima, pa kroz suze zapretila u kameru! (VIDEO)

"Rekla sam da je perfidna ku*vetina i stojim iza toga!" Nadežda izvređala Suzanu, ona se izbezumila, pa je spustila jednom rečenicom! (VIDEO)

"Nema veće ku*ve od nje!" Miki opleo po Nadeždi, Suzana se frapirala kada je čula koje detalje je izneo u javnost! (VIDEO)

"Koji će mi ku*ac on dok pričam s tobom?!" Nadežda i Suzana se već zakačile, umešao se Miki, pa otkrio kad je sa Biljićevom imao seks posle Zadruge! (VIDEO)

Svi su čekali Mikijevu reakciju kad je Nadežda top sređena ušla u Zadrugu, evo šta je uradio, a tek da čujete njegove i Suzanine komentare! (VIDEO)

Miki neće moći da dođe sebi od šoka kada je ugleda: Nadežda Biljić ponovo ulazi u Zadrugu!

"Ona ga psihički uništava, ali neka i on oseti šta je karma!" Nadežda surovo o Suzani i Mikiju, a onda je sa 3 rečenice ponizila Lunu (VIDEO)

Željko Mitrović doneo odluku u vezi sa kaznom od 100.000 evra koju Nadežda Biljić treba da plati Pinku

"Čuvaj nas sa neba, kao i mi tebe od zaborava..." Nadežda Biljić objavila potresnu poruku na dan kad bi njen pokojni drug napunio 27 godina (FOTO)

"Samo je mene mogao da je*e bez lekova!" Nadežda otkrila da se sa Mikijem viđala i posle Zadruge, pa iznela detalje koji će ga razbesneti!

Nadežda ispričala šta joj je Luna uradila dok kamere nisu snimale, pa otkrila da će je tužiti zbog toga!

Nadeždi pogoršano psihičko stanje: Pevačica na specijalnom lečenju, ne može bez lekova i ne sme nigde da izlazi!

Zadruga Specijal: Luna bacila oko na Davida, dok Vladimir Tomović ne želi medijsku pažnju! (VIDEO)