Volela bih da se nikad nisam tetovirala! Kija priznala koju tetovažu je skinula, pa progovorila i o urađenim usnama!

Kristina Kockar ima nekoliko tetovaža na svom telu, ali danas se kaje što se "išarala"

Pobednica Zadruge 1, Kristina Kija Kockar, rado je pokazivala svoje tetovaže u rijalitiju i govorila o njima, međutim, sada je priznala da se pokajala što ih je uradila.

Kija je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je jedno od pitanja Sanje Marinković koje je postavila gošćama bilo ono žensko - šta biste volele da nikada niste uradile na svom telu?

- Ja bih volela da se nisam tetovirala. Hvala Bogu, pozadi su pa ih ne gledam, pa zaboravim da ih imam... Imala sam i na ruci (na zglobu), pa sam skinula zbog posla, kad sam radila kao stjuardesa. Volela bih da se nisam tetovirala, jer ne znam kako će to izgledati u starosti. Treba dostojanstveno stariti - priznala je Kija.

Osim toga, Kristina je progovorila i o estetskoj hirurgiji, a dugo se polemisalo o njenim usnama.

- Ja sam stavila malo usta pre dve godine, ali to je već izašlo... I prirodno imam punija usta - objasnila je Kija, koja se poslednjih mesec dana nosi sa zdravstvenim problemima. Više o tome pročitajte OVDE.

Inače, tetovaže koje Kija ima su stihovi posvećeni njenom bivšem dečku, slovo "N" posvećeno njenoj mami Nadici, ruža koju ima ispod grudi... O kakvim se stihovima radi i koji bivši dečko je u pitanju pročitajte OVDE.

VIDEO: Kija proglašena za gej ikonu 2018.

(Telegraf.rs)