Ljuba zagrlila ćerku, David plakao kao žena: Ovako je izgledao trenutak kada je Aleksandra napustila Zadrugu (VIDEO)

Aleksandra je diskvaifikovana iz Zadruge nakon što je udarila Minu

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz Zadruge na Božić, 7. januara, nakon što je udarila Minu Vrbaški pesnicom u glavu i time prekršila strogo pravilo rijalitija.

Aleksandra je Mini lupila šamar nakon što su prethodno ušle u žestoku svađu, pa je Veliki šef odmah odreagovao i poslao pismo u kojem je saopšteno da je Aleksandra izbačena.

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. Osim toga, Aleksandru ćemo tužiti i potraživati 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora - navedeno je u pismu.

Veliki šef je napomenuo i da zbog diskvalifikacije po ugovoru Aleksandri ne pripada novčana naknada za dosadašnji boravak u Zadruzi.

Ljuba i Aleksandra/ Printskrin: TV Pink

- Definitivno nije u redu ovo što ste sada uradili! - rekao je Karađorđe, a David je odmah otrčao do Aleksandre u pab i počeo da plače ne smogavši snage da joj kaže da je izbačena.

- Jesam ja kriva što su me izbacili? Neka su, neka me tuže. I? - rekla je Aleksandra, a potom joj je prišla majka, Ljuba Pantović želeći da je zagrli.

Kako je izgledao ceo oproštaj, pogledajte na snimku:

Snimak na kojem Aleksandra udara Minu svom snagom u glavu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)