Teme: Ljuba Pantović

Pomirile se majka i ćerka! Ljuba i Aleksandra dokazale da ponovo žele da budu porodica, a Karađorđev izraz lica je pretužan (VIDEO)

"Molila me da budem s njom, nabacivala mi se": Čabarkapa opleo po Aleksandri i Ljubi, tvrdi da ima dokaze da sve lažu!

"Zatvorila me je u sobu i šamarala me je, terala me je da abortiram": Nakon Aleksandrinih šokantnih tvrdnji Ljuba je pobesnela (VIDEO)

Žestoki okršaj Stanije, Aleksandre i Ljube: "Lepo je meni Tomović govorio da si mrtva ku*va! Bruko i sramoto nacije!" (VIDEO)

"Ona meni kaže da sam ja ljubomorna na nju": Sanja i Ljuba oplele po Staniji koja je bila nekoliko metara od njih (VIDEO)

Guze u ovim pozama im nikada niste videli, a tek da vidite skrivene tetovaže učesnica Zadruge na bezobraznim mestima! (FOTO)

"Ona je bila prijateljica moje bivše devojke, tako smo se upoznali..." Karađorđe otkrio sve detalje iz veze sa Ljubom! (VIDEO)

Ljuba opalila Lazaru dve šamarčine i pljunula ga iz sve snage kad joj je rekao: "Ne možeš da budeš šampion ako nisi majka!" (VIDEO)

Dragana je mislila da se ugojila samo 6 kg, a kada je stala na vagu usledio je hladan tuš: Evo koliko viška je nabacila!

Ljuba Pantović prvi put uhvaćena bez šminke: Svi se pitaju šta joj se desilo sa obrvama! (FOTO) (VIDEO)

Ljubo, gde su ti obrve? Pantovićevu kamere uhvatile čim se probudila, gledaoci ostali u čudu zbog ovog prizora (FOTO)

Zadruga Specijal: Kada je osuđena Sanja Stanković za prostituciju, i da li je Biljana Dragojević promenila mišljenje o Aleksandri Subotić! (VIDEO)

"Ne može on nikad biti Sloba Radanović!" Zorica Marković i Ljuba žestoko oplele po Davidu iza zatvorenih vrata! (VIDEO)

"Podržavaš Aleksandru jer mrziš Ljubu!" Miki sasuo Staniji sve u lice, progovorio o njenom druženju sa Subotićevom! (VIDEO)

"Bolje ćuti da te ne bih sahranila!" Ljuba zapretila Aleksandri, a onda joj je ona sasula sve u lice! (VIDEO)

"Zlo sam rodila! Ona je moja najveća kazna u životu!" Ljuba u suzama zbog Aleksandre nakon žestoke svađe i teških reči koje su pale između majke i ćerke! (VIDEO)

Rusvaj u Zadruzi: Ljuba bacala sve pred sobom, letele šerpe i lonci po imanju, a onda je pošla da se osveti Karađorđu! (VIDEO)

"Spodoba i fukara!" Vladimir žestoko popljuvao Ljubu, otkrio šta je tražila od njega pre ulaska u Zadrugu i kako je nazvala svoju ćerku (FOTO)

"Ološi jedni, sa spodobama me povezujete!" Stanija počela da plače od besa zbog tvrdnji Zorice Marković, umalo izbila tuča!

Skandal u zoru! Vlada ščepao Zerinu za vilicu, ona doživela nervni slom, pala u dvorištu, pa nestala na 3 sata! (VIDEO)

Ekskluzivno, prva velika ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, životu sa njegovom majkom, razgovorima sa psihijatrom (VIDEO)

"Sve kamiondžije su prešle preko tebe!" Ljuba izvređala Staniju rečima od kojih su bolele uši, a onda joj u besu pomenula trudnoću! (VIDEO)

Prikazana ljubavna priča Ljube i Karađorđa! Pantovićeva umalo zaplakala, on kao furija izleteo iz kuće, a onda je usledio bolan komentar (VIDEO)

Ljuba otkrila koji strašan psihički problem Aleksandra ima, a onda je spomenula i zašto još uvek živi u kući kod Davidove majke (VIDEO)

"Pi*ko smrdljiva, zapamtićeš me!": Ljuba pljunula Karađorđa, nasrnula na njega, obezbeđenje jedva zaustavilo žestok obračun! (VIDEO)

Stanija šokirala Ljubu kada joj je otkrila da Aleksandra još uvek čeka Davida: Ona misli da je ovo igra, ne želi da prihvati to! (VIDEO)

Zadruga Specijal: Šta se događalo iza kulisa Zadrugovizije, koga je Luna prvo zagrlila, i šta su David i Ana radili pred objektivima! (VIDEO)

Ljuba bez dlake na jeziku ispričala šta je Karađorđe nagovarao Aleksandru da radi kako bi zaradila novac! (VIDEO)

Ljuba Pantović i Dragana Mitar se skinule gole i šokirale javnost: Pred kamerama pokazale ogromne silikonske grudi! (FOTO)

Uspeli su da zbune žiri na kraju! "Kraljevi grada" oduvali u crnom, rekli im da su imali najbolji nastup i da su spremni za MTV! (FOTO) (VIDEO)