"Glupa je i kvarna!" Kija žestoko o Luninoj izjavi da joj je "sve oprostila", a onda je otkrila i šta joj je Sloba rekao u privatnom razgovoru (VIDEO)

- Šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe - rekla je Kija za Đoganijevu

Pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kristina Kija Kockar proslavila je Novu godinu i Božić u krugu porodice i prijatelja, a odsustvo njenog bivšeg supuga pevača Slobodan Radanovića tokom praznika u pevačici probudio je osećaj praznine.

- Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osećala sam se nekako prazno... Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu - rekla je Kristina.

Kristina je nedavno uputila javni komentar Luni Đogani koja je učesnicima u "Zadruzi 2" rekla da je Kockarevoj i Radanoviću "oprostila sve što su joj učinili".

Kristina Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

Kija se, besna zbog ovih Luninih reči prvo oglasila žestokom porukom na Instagramu, u kojoj je svom bivšem mužu poručila sledeće: "Je*ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!"

Kija sada u izjavi za Telegraf objašnjava zbog čega je bes zbog Luninih reči i dalje nije prošao, ali i šta joj je Sloba rekao nakon poruke koju je objavila.

Kristina Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

- Para na uši mi izlazi kad se setim tih reči... Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta... Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe! - rekla nam je Kristina.

Luna i Sloba u "Zadruzi 1" u kojoj su bili na oči njegove žene, Pritnskrin: TV Pink

Radanović na Kijinu objavu nije imao javni komentar, ali je Kiji u privatnom razgovoru rekao šta misli o Luninom stavu da je "Kiji sve oprostila", kao i o Kijinoj reakciji.

Šta joj je Sloba rekao i kakav je njegov stav  poslušajte u našem videu na početku teksta.

(Dragana Janković)