"Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala!" Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, pa se dotakla i Gastoza! (VIDEO)

- Samo mi je žao što nisam Gastoza uhvatila za ruku, da šetamo sami - izjavila je Stanija posle komentarišući veče koje je napravilo haos u Zadruzi

Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović su u izolaciji budući da su nominovani ove nedelje za izbacivanje, pa su potegli priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi.

Tačnije, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu, ali i ostale zadrugare koji su tvrdili kako je to uradila samo zbog rijalitija.

Stanija je prvo prokomentarisala situciju iz Zadruge 1, kada je bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a kada je na žurci gostovala Sandra Afrika.

- Napravili su selfi koji je ona kučka okačila na Instagram, seljačke fore, da bi tu meni nešto uterivala. Onda se ovaj pi*kopaćenik meni nešto pravdao, brisao... Ja sam to videla tek kad sam izašla. Radi se o tome da je on to uradio ovde meni iza leđa i sakrio to od mene i nije mi prijavio, ni to veče, ni sutra, ni prekosutra, dok nisam izašla - pričala je Stanija Pavlu i objasnila kako je Vlada tada napravio selfi sa Sandrom Afrikom, a ona ga je objavila.

Sandrin i Vladimirov selfi koji je naljutio Staniju/ Foto: Instagram/sandraafrika

- A meni se sad kao slobodnoj devojci zamera šetanje nekoga po imaginarijumu i to sa petoro njih. Samo mi je žao što nisam Gastoza uhvatila za ruku, da šetamo sami... Sad mi je baš žao, smetali ste mi, bilo vas je mnogo - komentarisala je Stanija.

Stanija i Gastoz u Zadruzi 2/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta ima loše u tome što sam ja prošetala Gastoza?! Zašto šta god ja uradim ne valja, zašto se samo ja kritikujem?! - besnela je posle Stanija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)