"Kaži da si kriva za sve, priznaj da si razvratnica!" Ana Korać se žalila Lepom Mići na Aleksandru, on joj očitao bukvicu! (VIDEO)

- Shvati, ti si se zaljubila i nisi realna! To je poenta tvog problema! - poručio je Lepi Mića Ani Korać

Ana Korać poverila se Lepom Mići u hotelu, a tema je bio David Dragojević i njegov odnos sa Aleksandrom Subotić, koja je poljuljala sve odnose vrativši se ponovo u Zadrugu. 

Ana se žalila kako ne može više da podnese laži i to što je smatraju krivom za Davidov i Aleksandrin raskid, a Lepom Mići je priznala da je zaljubljena i da Davida prihvata takvog kakav jeste.

- Sad je David ološ, sad je ovakav i onakav, pa što je onda bila sa tim čovekom?! Ne, ne, ona je stvorila film u glavi kako smo mi sve izrežirali... - žalila se Ana Mići.

- Shvati, ti si se zaljubila i nisi realna! To je poenta tvog problema! - rekao joj je on.

- Ja sam rekla, i da je najgori na svetu, ja sam se zaljubila u tog čoveka!

Ana Korać/ Printskrin: TV Pink

- Onda kaži, ja sam kriva za sve, priznajem sve, ali ja ga volim! Tako onda kaži! - rekao joj je Mića.

- Pa ja sam tako i rekla! Ja sam zaljubljena u njega, i da je kriv za sve i da je najgori! Da, ja sam baš planirala da budem sa Davidom... Meni je baš to trebalo u životu - bila je ironična Ana.

- Nisi, desilo se. Ali ti sa njim planiraš život, a ne znaš ni ko je ni šta je - poručio joj je Lepi Mića.

- Ma, i da je najgori, ja njega takvog volim! Ja ga nikad neću ostaviti. Sad su svi odjednom od 1. aprila okrenuli drugu priču. Mene to ne zanima! Svi počeli kao mene da napadaju tu - bunila se Ana.

Lepi Mića savetuje Anu Korać/ Printskrin: TV Pink

- Onda budi spremna na to da si razvratnica i ku*va - rekao joj je Mića.

- Ja mogu da se borim sa tim, ali ne mogu da se borim sa tim što neko priča, a nije tako! Boli me uvo šta ko priča. Je l' napolju niko nema oči?! Kao da niko nije gledao od početka ovo?!

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra igra, vrti se kao čigra, a David ništa...

(Telegraf.rs)