"Trebalo je go*nima da ga polije!" Tomović žestoko prozvao Miljkovića zbog okršaja sa Majom i Marijanom, pa im dao savet (FOTO)

Miljković je prilikom svađe sa zadrugarkama izvukao deblji kraj, te mu je jedna opalila šamar, dok mu je druga nabila šerpu punu mleka na glavu

Bivši učesnik Zadruge i bivši dečko Stanije Dobrojević, Vladimir Tomović oglasio se na društvenim mrežama nakon incidenta koji se juče dogodio kada su Maja Marinković i Marijana Zonjić fizički nasrnule na Marka Miljkovića.

Tomović smatra da su devojke trebale da budu još surovije prema Miljkoviću.

- Šerpica je konačno dobila šerpicu. Pa neka u Brusu prska devojke hemijskim sredstvima. Pitate me podržavam li što su ga Marijana ošamarila, a Maja polila mlekom. Marijana je trebalo jače da ga udari, a Maja je trebalo go*nima da ga polije. Bravo devojke - napisao je Tomović.

Tomovićeva objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/vladelije

Podsetimo, nakon žestoke svađe između Marka i Maje Marinković nastao je opšti haos u Zadruzi. Marijana Zonjić je Miljkoviću i sve snage udarila šamar, dok mu je Maja nabila punu šerpu mleka na glavu, nakon čega se on okliznuo i pao.

VIDEO: Urnebesan okršaj u Zadruzi: Marijana Marku zalepila šamar, Maja mu nabila lonac na glavu

(Telegraf.rs)