"Čabarkapa ima snimak vašeg seksa!" Aleksandra iznela strašne detalje o ocu njene ćerke i Staniji, tvrdi da su bili zajedno (VIDEO)

- Molim Čabarkapu da se javi, pošto mama je*ana i ćerka je*ana i odje*ana hoće da me upletu u priču - rekla je Stanija

Tokim "Igre istine" Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević žestoko su se posvađale zbog Aleksandra Čabarkape, oca Aleksandrine ćerke Magdalene.

Naime, između Aleksandre i Stanije već nekoliko dana sevaju varnice i to upravo zbog Čabarkape koji je, kako Aleksandra kaže, imao sekusalne odnose sa Stanijom i poseduje njen eksplicitni video, dok Dobrojevićeva tvrdi da ga ne poznaje.

- Molim Čabarkapu da se javi, pošto mama je*ana i ćerka je*ana i odje*ana hoće da me upletu u priču! Pored Čabarkape nikada nisam prošla - rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- U svim novinama je davao izjave da te je je*ao, što ga nisi tužila? Rekao je da te je je*ao i da ima slike vašeg seksualnog odnosa - tvrdila je Aleksadnra što je razbesnelo Dobrojevićevu.

- Imala sam i ja 15, 16 godina, pa se nisam je*ala sa maminim i tatinim prijateljima... Smećarko jedna, htela si dve priče da mi napakuješ - vikala je Stanija i najavilča tužbe protiv Subotićeve.

VIDEO: Kako je izgledala žestoka svađa Aleksandre i Stanije pogledajte u videima ispod:

VIDEO: Sandra Afrika o sukobu na Zadrugoviziji sa Stanijom:

(Telegraf.rs)