"Braniš nasilnika koji ti je udario šamar!" Suzana i Nadežda se umalo potukle zbog Mikija, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

- Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! - rekla je Nadežda

Nadežda Biljić i Suzana Perović prošle noći zaratile su zbog Mikija Đuričića koji je diskvalifikovan iz Zadruge, jer je fizički nasrnuo na ove dve zadrugarke, koje su inače i njegove bivše devojke.

Njih dve su sinoć za stolom imale žestoki okršaj. Perovićevu je zanimalo šta joj je Miki rekao pre nego što ju je izudarao, a Biljićevu je to razbesnelo.

- Šta ti nije jasno, šta radiš? - govorila je Suzana.

Suzana, Printskrin: Dailymotion

Rekla sam da sam ti plakala na ramenu i da si jedva čekala da izađeš da mu sednem na ku*ac! To što je on tebe lagao, to je njegova stvar. A ti brani nasilnika i brani ga jer ti je udario šamar. Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! Ja sam ustala i rekla sam da imam seks, a ti si od sebe pravila žrtvu. Ko te jednom udari, udarićete opet. Imaš decu, a je*ala si se pred kamerama - vikala je Nadežda.

- Ti si dokaz! - uzvratila joj je Suzana, a onda je pevačica krenula fizički da se obračuna sa njom. Obezbeđenje je momentalno moralo da reaguje, a Perovićeva je napustila Belu kuću, kako bi se smirila.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)