Stanija se rasplakala zbog snimka sa Vladimirom koji su joj iznenada pustili uživo u emisiji (VIDEO)

Staniju je rasplako snimak sačinjen od ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića

Printskrin: TV Pink

Stanija Dobrojević je kao trećeplasirana u Zadruzi 2 prethodne noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde joj je pušteno nekoliko snimaka sa kompilacijom najlepših ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića, ali i njihovih svađa.

Dok je išao video sa Stanijinom i Vladimirovom ljubavnom pričom, Stanija nije mogla da izdrži, pa je u jednom momentu i zaplakala.

- Ne želim da gledam ovakve klipove. Žao mij e što ste mi pustili ovo večeras, zato što treba da se ide dalje. Najviše bih volela da ne komentarišem ništa, da se nastavi dalje bez ikakvog objašnjenja - poručila je Stanija.

Stanija se rasplakala dok je gledala ove momente/Printskrin: TV Pink

- On me nije razumeo. On me nije podržao. On nije bio tu za mene sto posto. Moje emocije su bile iskrene, pretpostavljam i njegove. Mislim da bi on sa mnom bio srećan, jer sam znala kako da funkcionišem sa takvim tipom muškarca, ali je on bio iskompleksiran - rekla je Dobrojevićeva.

Stanija u ssuzama nakon snimka/Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Stanija je imala turbulentnu vezu sa Tomovićem do momenta kada je on zbog fizičkog nasilja diskvalifikovan iz rijalitija. Pred kraj Zadruge stupila je u vezu sa Markom Markovićem, sa kojim je ostala i nakon izlaska iz rijalitija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)