Miki pobesneo, pa svašta rekao o Kiji: "Tata vam umre i vi prodate sahranu za 10.000 evra?! Kraj!"

- Da li treba da pričam dalje o moralu te osobe i kakva je ta osoba?! - govorio je Đuričić o Kiji

Miki Đuričić, Kija Kockar/Foto: ATA images, TV Pink/Zadruga

U Zadruzi se povela žestoka rasprava, a tema je bila Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1. Miki Đuričić izneo je neke svoje tvrdnje, a pojedini zadrugari su mu se suprotstavili.

- Da li ti je Kija Kockar i dalje slaba tačka kad je stalno blatiš kod Nece i Đedovića, a Luna ti je dobra i poštena? - bilo je pitanje jednog gledaoca za Mikija, koje mu je pročitao Milan Milošević.

- Niti sam Kiju blatio, niti sam prvi počinjao razgovore, niti sam ikad rekao za Lunu da je poštena i ne znam šta. Rekao sam ovo, od reči do reči - počeo je Miki, pa nastavio.

- Milion puta sam rekao za Lunu da je za mene jedna glupa devojka, da je upropastila život svojim postupcima, ali da nije loša osoba. Nije sebična, nema zla u njoj, ima gluposti. Nemam ništa protiv Kije, ali ne volim kad se neko predstavlja sveticom. Meni njeni fanovi prete ubistvom...

- Naravno da je ružno to što je njen muž uradio. Sloba jeste ološ, ali ispostavi se da devojka koja je prevarena ima dečka, spavala kod Karića... Prevarena jadna žena sa tri dečka, prevario je ovaj buzdovan... Ne vucite me za jezik! Ne kažem ni da je Kija loša osoba, ali ne volim kad se pravi svetica od nekoga ko to nije - rekao je, pa pomenuo i Anabelu.

- Mama za koju niko živ nije čuo preko 20 godina, došla u rijaliti, uzela honorar 100, 150.000, po*rala se po ćerki... Nije joj smetao oženjeni Sloba, pevač, zvezda, a smeta ti Miljković! I onda mene to nervira - nastavio je.

Potom se umešala i Kijina maka Nadica Zeljković, kao i Vladimir Tomović koji je Mikiju govorio da je ostrašćen, a onda je došlo i do prepirke, kada je Đuričić izneo i neke šokantne tvrdnje.

- Evo, sad ću da budem ostrašćen i obraćam se Kijinim fanovima. Ne pričate s tatom ne znam koliko godina, tata vam umre, vi u rijalitiju i vi prodate za 10.000 evra sahranu tatinu da ide na televiziji?! Kraj! Da li treba da pričam dalje o moralu te osobe i kakva je ta osoba?!

- Ne priča s tatom tolike godine, sve najgore rekla o njemu ovde, i na kraju snimiš tatinu sahranu i iz rijalitija prate kamere za novce!? Nemojte mi vređati inteligenciju! - izjavio je Miki tvrdeći kako sigurno nije džabe "prodala sahranu".

- To da je prodala sahranu, to su laži fanova i hejtera! To nije istina! Poenta je to što su snimani Kija i Sloba koji su iz rijalitija izašli na sahranu - rekao je Milan Milošević, ali je Miki ostajao pri svome.

- Ali Zadruga nije do Amerike, ona je ovde u ovom krugu ljudi. Može ona privatno da kaže da ne želi da snimaju, ali sa namerom, to je degutantno, ljudi, daje lošu sliku. E, zato postoje ove priče - da je prodala - umešao se Kristijan Golubović, a potom je i Miljana Kulić stala na Kijinu stranu.

Video: Neću ja da ga dojim: Miki se naljutio nakon pitanja novinara da li će mu nedostajati dete

(Telegraf.rs)