Zvezdan otkrio koliko nedeljno zarađuje u Zadruzi: Zadrugari ostali u šoku zbog cifre

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više, drugi smatraju da mu je "i to mnogo"

Printskrin: Youtube/Zadruga

Zadrugari su birali najvećeg foliranta među cimerima, a Zvezdan Slavnić u strahu da će zauzeti prvo mesto opleo je po Ani i otkrio koliki joj je honorar.

Međutim, kladio se da će ukućani izabrati njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, te se i kladio da je ona najveći folirant, pa je na opkladu stavio svoj nedeljni honorar, a tom prilikom otkrio je koliko zarađuje za sedam dana u "Zadruzi".

Najvećeg foliranta birali su gledaoci, a zadrugari su davali svoje mišljenje, te je voditeljka Ivana Šopić najpre podigla Anu Ćurčić koja je imala šta da kaže:

- Jao Ivana ovo je mač sa dve oštrice. Pošto si mene podigla verovatno da su izglasani ili Zvezdan ili Anđela... - prokomentarisala je Ana.

Printskrin: Youtube/Zadruga

Međutim, Šopićeva joj nije dala da izvrda:

- Pa dobro, ko je za tebe veći folirant od njih dvoje? - upitala je voditeljka, a Ana je otkrila ime osobe za koju misli da je najveći folirant:

- Pa ipak Zvezdan, za nijansu - rekla je ona.

Nakon što se izređalo nekoliko zadrugara koji su dali svoj sud o ovoj temi, oglasili su se i Zvezdan i Anđela, koji su od cele priče napravili šalu.

- Ivana, pomozi im kaži da nisam ja, vidiš da im je teško - govorio je Zvezdan sa osmehom.

- Ja mislim da sam ja! - vikala je Anđela, takođe, smejući se, kao da iščekuje neku zaista laskavu titulu.

A onda je Slavnić rešio da se kladi:

- Ja dajem nedeljni honorar da nisam ja - dodao je Zvezdan.

Anđela je, potom, iznela svoju teoriju zbog čega nema šanse da je ona najveći folirant:

- S obzirom na to da sam ja bila na drugom mestu kada je bilo glasanje za najiskreniju osobu u kući, nije mi logično da sam ja. Ali su možda u nekim drugim odnosima to prepoznali... - pričala je Anđela, a Zvezdan ju je onda prekinuo otkrićem o tome koliki je njegov honorar:

- Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

Ova Zvezdanova rečenica je podelila publiku. Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više od 350 evra, drugi smatraju da mu je "i to mnogo".

"Zveknuti nije zaslužio ni 3 dinara, a ne 350 evra nedeljno", "Kakav jadnik, busa se mesecima da je neka muškarčina sa velikim honorarom, a on uzima samo 350 evra", "Ma ljudi nema šanse, veći mu je honorar, vidite da se i Ivana Šopić nasmejala", samo su neki od komentara.

Slavniću je, nakon toga, laknulo kada je čuo ko je najveći folirant

Video: Zvezdan skočio u jezero, Ana vrišti na sav glas: Vanredno stanje u Zadruzi

(Telegraf.rs)