Policija upala u kuću VB i uhapsila Avu!

Policija privela hrvatsku starletu zbog izjava kojima je izazivala međunacionalnu mržnju, a tokom akcije koja je trajala nekoliko minuta u kući su bile ugašene kamere

Kako Telegraf nezvanično saznaje, pripadnici policije su oko četiri časa ujutru upali u kuću "Velikog Brata" u Košutnjaku i uhapsili Avu Karabatić zbog izjava o Srbima i Vukovaru!

- Akcija je trajala nekoliko minuta, i tokom intervencije bile su ugašene kamere u kući "Velikog Brata", tako da gledaoci nisu primetili da se dešava bilo šta neobično. Karabatićeva je dala izjavu u policiji. Protiv nje je pokrenut krivični postupak zbog izjava u "Velikom Bratu", i nakon informativnog razgovora ona je puštena, i najverovatnije će se odmah vratiti u Zagreb - ispričao je izvor Telegrafa iz policije.

Nakon ovoga će se sigurno usijati telefonske linije između Beograda i Zagreba, i budući da je Karabatićeva državljanka Hrvatske, sigurno će uslediti intenzivni razgovori između srpskog premijera i ministra policije Ivice Dačića i hrvatskog ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića.

Da podsetimo, hrvatska starleta je pre nekoliko dana u "Velikom Bratu" tokom razgovora sa Željkom Stojanovićem, rekla: "Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru", što je izazvalo pravu lavinu različitih komentara u srpskim i hrvatskim medijima.

Uskoro više informacija!

U to ime - APRILILILILILILILI!

(Telegraf.rs/A. Prililić)