Očekuje nas jedan vrlo težak i emotivan film: Bjela, Željko Joksimović i Milan Marić o "Tomi"

Film će premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Sarajevu

Film "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića biće premijerno prikazan na Sarajevo Film festivalu. Ekipa ovog ostvarenja je već u Sarajevu, a tamo su izrazili svoja učekivanja.

Reditelj Dragan Bjelogrlić se nada da će se ljudima svideti film.

- Malo uzbuđeno, malo nerzvozno, malo imam tremu. Radili smo to dugo, uneli mnogo truda, ljubavi i sad je taj momenat susreta sa publika, a publika nahrlila, ima velika očekivanja - rekao je Bjelogrlić.

- Nije to presudilo da pustimo film ovde, presudio je ovaj festival, koji je jedan ozbiljan festival, verovatno najozibilnjiji u jugoistočnoj Evropi. I oni su nam ponudili da se film ovde prikaže, dali su nam tu, da kažem, priluku, čast, privilegiju da zatvorimo festival, a opet, kada bi birali gde može publika najbolje na festivalu da prihvati film, naravno to je Sarajevo, tako da se kao i uvek u životu potrefe stvari na koje čovek ne može da planira, nego se one dese - rekao je Bjela.

- Kao što vi zavolite nekog čoveka preko njegovih pesama, ja se nadam da će ga ovog puta osetiti preko filma i zavoleti - rekao je režiser.

Svoje mišljenje o celom filmu izneo je i Željko Joksimović.

Video: Joksimović: Očekuje vas jedan vrlo težak i emotivan film

Kao i Milan Marić, koji glumi Tomu Zdravkovića u filmu "Toma".

Video: Marić: Mislim da je Toma dovoljno inspirativna ličnosta da se napravi film o njemu

(Telegraf.rs)