VREME JE ZA LJUBAV: Jun je mesec požude i seksa!

Ako ste odjednom ovih dana počeli da se osećate rasejano i, umesto da učite ili radite, maštate o tome da se ljubite, grlite i mazite s voljenom osobom, ne brinite se. S vama je sve u redu, samo vas je, kao i sve ostale, malkice uhvatio junski neizdrž

Nakon dugog kišnog i oblačnog maja, najzad je stigao jun. Granulo je sunce, skočila temperatura, a žene i muškarci  su polako počeli da se razgolićuju i time skrežu pažnju na svoja tela. Nije vam potrebno poznavanje stručne literature da biste znali da što neko više delova svoje kože razotkrije, mami i više pogleda.

Jednostavno je, u ovo doba godine hormoni počinju da divljaju, a erotika non-stop vrca u vazduhu! Međutim, nauka je i zvanično dokazala da je, uz decembar, jun pravi mesec za ljubav i seks. Evo i zašto.

Podaci o broju rođenih beba pokazuju da najviše dece biva začeto u junu, ali i krajem godine. Pored toga što je u ova doba godine seksualna želja jača, bolji je kvalitet kako spermatozoida, tako i jajnih ćelija.

Takođe, statistika pokazuje da u junu drastično skače prodaja kondoma i drugih sredstava za kontracepciju. Ipak, budite oprezni. Nažalost, u junu skače i broj onih koji se javljaju lekarima zbog simptoma seksualno prenosivih bolesti.

Ako niste sigurni kada i kako da izgubite nevinost, možda će vam od koristi biti informacija da je većina ljudi upravo u junu doživela svoje prvo seksualno iskustvo.

Ukoliko ste sami, sada je pravi trenutak da se prijavite na neki od sajtova za upoznavanje. Nećete biti jedini, jer mnogo usamljenih srdaca odluči da pronađe ljubav svog života na ovaj način, baš u junu.

(Telegraf.rs / PsychologyToday)