PRAVILO 10 SASTANAKA: Naučite sigurnu taktiku za zadržavanje frajera! (GIF)

Ako se upuštaš u seks prerano, s teorijom "svideću mu se u krevetu, pa će se kasnije zaljubiti", moraš da znaš da to retko prolazi

Svi smo čuli za onaj jedan par, koji se upustio u seks već na prvom dejtu, a danas, nakon par godina, još su uvek u srećnoj vezi.

Naravno da se i to dešava, ali šanse da se dogodi baš tebi nisu baš toliko velike. Zapravo, događaju se otprilike svakom stotom paru.

Ako pripadaš grupi žena koje se upuštaju u seks prerano, s teorijom "svideću mu se u krevetu, pa će se kasnije zaljubiti", moraš da znaš da takve žene retko pronalaze sreću, a još ređe dobrog dečka.

Kako rešiti problem? Pravilom 10 sastanaka. Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na dejt više od 10 puta.

Ovo se ne odnosi na slučajna druženja i brzinske kafe - govorimo o pravim dejtovima, na koje odlazite dobrovoljno i radite nešto zajedno u javnosti.

Muškarci žele da stvore dobar i povezan odnos jednako kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da je odnos već počeo da se formira. Zato je 10 sastanaka idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi.

-Ali kako postići da me pozove na 10 dejtova? - pitanje koje će sebi postaviti većina žena, koje misle da je seks na prvom ili drugom dejtu jedini način da zadrže frajera. Lako. Ako mu se sviđaš i ako mu pokažeš da se i on tebi sviđa, pozvaće te i na drugi dejt, i na treći.

 

Činjenica da nisi spavala s njim neće negativno uticati na njegovo mišljenje o tebi - shvatiće da nisi devojka koju je lako imati i gledaćete drugim očima.

Ako je reč o frajeru kom se neće sviđati to što mora da čeka na seks, mislimo da je sasvim jasno da takav tip ionako nije za tebe.

Ne možeš da pretvoriš lošeg dečka. koji nema vezu u planu. u nekog ko se želi da se skrasi. Znamo da si čula i za takve slučajeve, ali oni su verovatno jednom u na 2 miliona.

(Telegraf.rs/Index)