MISTERIJA RAZREŠENA: Ona hoće seks!

Generacije i generacije muškaraca pokušavaju da shvate šta je u glavi jedne žene, šta je, dođavola, to što ona zapravo hoće. Odgovor je veoma jednostavan - sveće, cveće, šampanjac, dobra hrana i muškarac na vratima... Retko će koja dama tome moći da odoli

Ovo uopšte nije tako teško razumeti. Svaka žena ima fantazije, a ženska mašta je bezgranična. Sve one u svojoj glavi puštaju grešnoj prirodi na volju, bilo da je to fantazija o izbezumljujuće strastvenom iskustvu, nakon kojeg se budi viseći sa kristalnog lustera, ili je u pitanju romantična bljuvotina sa Ivanom Bosiljčićem, ružičastim koktelom i kolibom u nekoj planinskoj zabiti.

Stvarnost je potpuno drugačija. Svaki dan isto - kancelarija, dijete, briga o deci, nerviranje ako dece nema, gradski prevoz, ishrana, skupoća i neki drkadžija koji je zaposeo kauč i daljinski upravljač. Nije da se dame nešto preterano bune, ali možda to čine upravo zbog toga što uvek mogu da pobegnu u svet sopstvene mašte.

I nauka to dokazuje. Rezultati istraživanja, kojim je obuhvaćeno 15.000 žena uzrasta između 18 i 34 godine, pokazuju da manje od 3 odsto žena nikada ne sanjari o seksu. Naravno, u pitanju su nešto "mekše" erotske fantazije, za razliku od hard-kor scenarija kojima pribegavaju muškarci.

Ono što dame najčešće zamišljaju su seks sa javnom ličnosti, potpunim strancem ili bivšim partnerom, ali nije malo ni onih koje maštaju o sado-mazo avanturi ili nekim drugim nevaljalim formama vođenja ljubavi.

Zato, čim primetite da je vaša draga duboko utonula u misli, znajte šta joj je na umu. Vreme je za akciju!