Ovo su PRAVI razlozi da ostavite dečka!

Muško-ženski odnosi su prilično komplikovani i ponekad je potrebno poraditi na vezi, ali nekad nema spasa, evo i kad

Ponekad žene itekako umeju da preteraju s razlozima za raskid. Međutim, ako želite da prekinete vezu, možda ste i u pravu. Evo kako da budete sigurni.

Iskorišćava vas zbog novca

Danas žene mogu same da plate, kupe i pozajme novac, ali ako je to prešlo sve granice dobrog ukusa, a on i dalje ne radi ništa kako bi promenio situaciju, to definitivno nije muškarac kakav vam treba.

Vaši životni ciljevi se ne podudaraju

On ne želi da počnete da živite zajedno, a vi želite. On ne želi decu, vi želite. On želi da živi u inostranstvu, vi ne želite. Temelj svakog zdravog odnosa je kompromis, ali kad kompromisi počnu da ugrožavaju vas kao osobu, najbolje je da potražite nekog s istim životnim ciljevima.

Seks nije tako dobar

Zašto biste pristali na nešto manje od onoga što želite i zaslužujete? Ako je previše sebičan i misli samo na svoje zadovoljstvo, vreme je da ga izbacite iz kreveta.

Ne voli vaše roditelje i prijatelje

Da li tu treba išta dodati? Sve su to ljudi koje obožavate i on bi trebalo da nađe zajednički jezik s njima i da ih poštuje. Ako to ne funkcioniše, nađite nekog kome to neće biti problem.

Želi(te) nekog drugog

Ako bilo ko od vas dvoje razmišlja o tome kako bi mu bilo sa nekim drugim, a kamoli ako vara ili su u pitanju emocije prema drugoj osobi, ne postoji nijedan razlog zašto bi se i dalje mučili.

(Telegraf.rs / Index)