KOLIKI MU JE PENIS, DA LI JE GEJ? Šta sve dužina prstiju otkriva o muškarcu?

Tako jednostavna stvar, a tako brutalan pokazatelj! Samo treba da pogledate u njegove prste i odmah ćete znati mnogo o muškarcu. Probajte i proverite da li je istina

Ako je verovati istraživanjima sprovedenim na značajnim svetskim univerzitetima, dužina domalog prsta ili kažiprsta, o muškarcima može reći koliko su promiskuitetni, privlačni suprotnom polu, pa čak i ponešto o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

U svakom slučaju, naučnici su došli do vrlo zanimljivih podataka o tome što sve označava dužina domalog u odnosu na kažiprst:

Promiskuitet

Muškarci s dužim domalim prstom najverovatnije su promiskuitetni, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Okfordovoj katedri eksperimentalne psihologije.

Verovatnoća da će dobiti rak prostate

Triput je manje verovatno da će muškarci kojima je kažiprst duži od domalog, oboleti od raka prostate, pokazalo je to 15-godišnje istraživanje sprovedeno na 4.500 muškaraca.

Privlačnost

Istraživanje iz 2011. godine pokazalo je da su muškarci s dužim domalim prstom privlačniji suprotnom polu i žene ih češće biraju za partnere.

Bogatstvo

Naučnici s kanadskog Univerziteta Konkordija, na osnovu istraživanja su zaključili da su muškarci s dužim domalim prstom skloniji preuzimanju rizika, a samim tim je i veća verovatnoća da će postići više ciljeve i dostići veće materijalno bogatstvo od onih koji manje rizikuju. Na osnovu njihovog istraživanja sprovedenog na 415 muškaraca pokazalo se da su takvi muškarci češće "alfa mužjaci" koji naporno i mnogo rade pa samim tim i više postižu u životu.

Seksualnost

Nekoliko istraživanja pronašlo je vezu između seksualne orijentacije i dužine domalog prsta i kažiprsta. Prema tome, pokazalo se da su muškarci s dužim kažiprstom skloniji istom polu. Kod žena je drugačije, pokazalo se da su žene sklonije istom polu one koje imaju kažiprst kraći od domalog.

Veličina penisa

Istraživanje iz 2011. godine koje je objavio jedan azijski časopis, pokazalo je da muškarci s kraćim kažiprstom od domalog imaju veći penis.

Zaključak

Ako je muškarcu kažiprst duži od domalog, natprosečne su šanse da će biti ljubazan prema ženama, homoseksualnih sklonosti, siromašniji, ružniji i s manjim penisom. No, gledamo li s vedrije strane, tim muškarcima su manje šanse da će oboleti od raka prostate.

(Telegraf.rs / NP)