14 stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa (2. deo)

Skoro svaka dama ubeđena je da se tokom vođenja ljubavi u glavi njenog partnera vrzma tušta i tma raznoraznih misli koje su sve kritika na račun njenog nesavršenog izgleda. No, to uopšte nije tako...

Koliko muškarci vole da vode ljubav pokazuje i podatak da su skoro svakom, barem jednom u životu, tokom seksa izletele čarobne reči Volim te, koje svaka dama priželjkuje da čuje. Međutim, pored želje da vama bude lepo i sve protekne u najboljem redu, njihov um i dalje je sposoban da analizira i brine o toliko mnogo stvari.

Mentalne zabeleške

Oni muškarci koji teže tome da postanu vrhunski ljubavnici, trude se da zapamte sve reakcije svoje partnerke tokom seksualnog čina. Ono što je putem pokušaja i pogreški upalilo, trebalo bi ponovo isprobati, a nažalost tu su i one stvari koje bivaju svrstane pod kategoriju ni-pod-razno.

Prolazno vreme

Ukoliko se odnos previše oduži, oni strahuju da žena s kojom su jedva čeka kad će to sve već jednom da se završi. Ukoliko se sve završi za prekratak rok, osećali bi se veoma osramoćeno i razmišljali bi o tome koliko vi niste ni zadovoljeni ni srećni. Zato, oni stalno balansiraju s procenom koliko je vremena prošlo.

Prostor oko nas

Mnogima se dešava da tokom akcije bace pogled na ono što se dešava na TV ekranu. Ukoliko u svojoj sobi pored kreveta držite fotografiju svojih roditelja, teško je da je neće primetiti, a još teže da se neće osećati krajnje neprijatno pri pomisli da bi vaš nasmejani otac mogao da ga juri sekirom. Takođe, ukoliko je tu prisutan radoznali kućni ljubimac, teško im je da se odbrane i pogled fokusiraju samo na vas. Takođe, ukoliko se strastveni seks odigrava van kreveta, oni osećaju da je njihov zadatak da preciznom navigacijom izbegnu da nešto bude slomljeno.