Stavila je bivšeg na DETEKTOR LAŽI, ono što će saznati šokiraće i nju i vas! (VIDEO)

Evo šta bi bilo kad biste bivšeg momka ili bivšu devojku stavili na moćnu mašinu koju inspektori koriste kako bi razotkrili kriminalce

Raskid predstavlja jedno od najkatastrofalnijih iskustava koje svako od nas može da doživi. Posebno što tu ostaje mnogo toga nedorečenog i najčešće oba partnera - bez obzira na to koje ostavljen a ko ostavio – ne daju jedno drugom priliku da obave “onaj razgovor, koji će im razrešiti sve nedoumice i olakšati im da idu dalje.

NOVINARKA TELEGRAFA NA DETEKTORU LAŽI: Evo šta je sve priznala o drogi, šefu i seksu! (FOTO)

BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži!

Ali, šta bi bilo da vam neko pruži priliku da nekada voljenu osobu pitate baš sve što vas zanima, a još pritom da ona ne može da vas slaže? To su uradili bivši parovi u eksperimentu portala Elite Daily, koji su pristali na to da ih tokom razgovora “prikače” na detektor laži.

Neka od pitanja bila su “Da li si ikad pomislio da bismo ti i ja mogli da se venčamo?”, “Da li si mi nekad čitala poruke na telefonu/kompjuteru?”, “Da li si poželeo da kresneš neku od mojih drugarica?”, “Da li ti je seks sa mnom bio loš?”, “S koliko njih si spavao/la otkako smo raskinuli?”, “Da li si me ikad prevario?”, “Da li si još uvek zaljubljen/a u mene?”.

Pogledajte video, jer će vas neki od odgovora zaista zapanjiti!

(Telegraf.rs)