Rekao joj je da bi bio s njom da je malo mršavija. Evo kako mu je ona odgovorila! (FOTO)

Zamerio joj je što ima koji kilogram viška. Oduševiće vas kad vidite kako ga je spustila

Mišel Tomas (30), izašla je na dejt s muškarcem koji joj je posle toga rekao da ga privlači njen um, lice i ličnost, ali ne i njeno telo. Odlučila je da mu odgovori javno. Evo i kako.

Na svom blogu Mišel je napisala da se za to odlučila zato što on ima 13-godišnju ćerku pa je htela da ga nauči kako da kod nje izgradi samopouzdanje, a ne da ga uništi.

- Častio me je večerom i držeći se za ruke šetali smo se plažom. Kad me otpratio do stanice voza, poljubili smo se i iako nije bilo vatrometa ni iskri, bilo je to prijatno veče – rekla je Mišel koja je sledećeg dana dobila poruku koja ju je šokirala.

"Ti si slatka i zabavna i tip devojke sa kojom bih voleo da budem kad bi moji um i telo to samo dopustili. Neću da lažem, stvarno te obožavam i mislim da si najlepša devojka koju sam upoznao, ali moj um privlače mršavije devojke. Privlači me tvoj um, tvoje lice i ličnost, ali to ne mogu da kažem za tvoju figuru. Molim te, pokušaj da mi oprostiš. Obožavam te."

Mišel priznaje da je prvo bila u šoku nakon kojeg su usledile suze, ali onda je odlučila da mu javno odgovori. Evo njenog odgovora:

"Potvrdio si strah svake devojke koja se boji da je niko neće voleti zbog nekoliko kilograma viška, bez obzira koliko je pametna, draga, duhovita i odvažna. Želim da svoju ćerku naučiš da voli svoje telo i uživa u njemu. Ono pripada njoj i samo njoj . Neguj njen intelekt i kreativnost. Nateraj je da bude neustrašiva i nauči je da ima samopouzdanja da bi jednog dana mogla da odgovori jadnim, nesrećnim muškarcima koji pokušaju da joj ga naruše, kao što to ja činim sada."

(Telegraf.rs / Metro)