ISPOVESTI NEZADOVOLJENIH ŽENA: "Trajalo je 6 sekundi"

Nije neobično da se muškarcu dogodi da prebrzo ejakulira, pogotovo ako se preterano uzbudio, ali ovi tipovi su stvarno pobedili u tome

Prevremena ejakulacija pogađa oko 30 odsto muškaraca, najčešće mlađeg uzrasta i s manje seksualnog iskustva. Uzroci su najčešće psihičke prirode - od manjka samopouzdanja do stanja preterane uzbuđenosti. Iako većina žena ne smatra to nepremostivom preprekom u seksualnom životu, većina će se žaliti ako partner ne smatra da nešto treba preduzeti - odnosno njemu je svejedno jer je on zadovoljan takvom situacijom.

NEMOJTE DA VAS LAŽU: Evo koliko stvarno traje prosečan seks!

Evo šta o tome kažu žene koje su iskusile kako to izgleda kad muškarac prevremeno ejakulira.

Mislio je da je najbolji ljubavnik na svetu

Nalazila sam s njim neko vreme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđao i nekako sam očekivala da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, no ko to može zameriti, ali činilo se kako je svaki sledeći seks sve gori i gori.

Trajalo bi 30 sekundi, nakon čega bi se on zakotrljao i zahrkao. Najgori deo je bio taj što je on u potpunosti bio zadovoljan sobom i očigledno totalno nezainteresovan da zadovolji mene. Davala sam mu signale, govorila na tu temu, ali potpuno me je ignorisao.

Odlučila sam da preduzmem nešto - dok je on ležao zadovoljan sobom, otkrila sam se i počela da se samozadovoljavam, da bih mu pokazala šta je, odnosno šta nije uradio. Nakon toga sam ustala, obukla se i otišla kući, a on me je u čudu gledao. Nisam više razgovarala s njim. Mogu da oprostim muškarcu što je završio prerano, ali ne mogu to što ga je baš briga za mene.

A ipak sam ostala sa njim

Bili smo u vezi dva meseca i svaki naš seks je u proseku trajao ne duže od tri minuta. Situacija je bila još gora kod oralnog seksa, ako bih ga zadovoljavala oralno trajalo je od 6 do maksimalno 30 sekundi. Takođe, nije se mogao pohvaliti ni veličinom "alatke", što je seks činilo još gorim.

Ni danas mi nije jasno zašto sam ostala s njim dva meseca, iskreno mislim da mi je imponovalo to što oralni seks traje toliko kratko - odnosno smatrala sam to svojom zaslugom.

Uvek postoji prvi put

Čula sam od drugarica za frajere koji su gotovi pre nego su se one napalile, ali nikad se nisam srela s tim. Sve do jedne prilike...

Bio je seksi, zgodan i znao je s rečima, pa sam mislila i da će "znati u krevetu". Kao predigru započela sam s oralnim seksom. Doživeo je orgazam bez da je on mene dotakao i zaspao odmah posle toga. Nisam se više videla s njim.

A nije ni došlo do seksa...

Dogovorila sam sa jednim dečkom da ćemo se naći u njegovom stanu, a seksualna hemija između nas je bila očigledna. Počeli smo da se ljubimo i pipkamo uza zid i brzo se premestili na kauč. Trljali smo se jedno o drugo, znači ukupno se potrljao pet puta i napravio toliko poteza i svršio je. Nije ni došlo do pravog seksa. Nismo bili tinejdžeri.

Prekidi duži od samog seksa

To se dogodilo prošlog vikenda i bio je to naš prvi seks. Predigra je trajala dugo i zaista uključivala svašta, a kad smo došli do seksa - katastrofa. Stavio ga je unutra i izvadio posle tačno 20 sekundi.

Htela sam da poludim. Mislim, pa dobro neka brzo završi, biće drugi put duže, ali ne ... Pa zar ja bolje razumem kako penis funkcioniše nego njegov vlasnik? Na kraju me je vagina toliko pekla i bolela, bila je suva i iziritirana. Ne samo da nisam bila zadovoljena, već sam završila u bolovima.

(Telegraf.rs / EliteDaily)