Za ovog SEKSI ŠEFA mnoge cice bi radile prekovremeno! Priznajte da biste i vi (FOTO)

Seksi Zagrepčanin koji nam je danas ulepšao dan svojim atraktivnim fotografijama ipak nije model niti fitnes šampion. Njegovo zgodno telo uglavnom je pokriveno poslovnim odelima jer radi kao preduzetnik u jednoj međunarodnoj kompaniji

Preduzetnik iz Zagreba Marko Čumbrek koga osim poslovnih veština krasi i zgodno telo, pokazao je da surovi i hladni šefovi mogu imati i drugo lice. On se, za potrebe jedne modne kampanje, razgolitio i fotografisao u vrlo izazovnom izdanju seksi frajera.

"Muževno, dobro istrenirano, negovano telo i "thirty something look" bili su dovoljni aduti da zagrebački biznismen Marko Čumbrek postane zaštitno lice kampanje danskog brenda muškog donjeg veša Alexander COBB", rekao je PR ovog brenda.

Marko je inače član uprave jedne međunarodne kompanije, a pre toga je gradio karijeru kao zastupnik nekoliko svetski poznatih modnih brendova.

Zanimljive fotke u kojima pozira u kupaćim gaćama ovog brenda snimljene su na bajkovitom Kvarneru, a potpisuje ih hrvatski fotograf Saša Božunović.

Uživajte u slikama koje govore više od reči!

(Telegraf.rs / Index)