Ljubomorne ste što vaši muškarci snimaju druge žene? Ne bi trebalo, a evo i zašto

Većinu žena izluđuje kada njihovi partneri odmeravaju druge žene na ulici, ali muškarci otkrivaju da ta ljubomora nema nikakve osnove

Bez obzira na to koliko je žena privlačna i samouverena, samo jedan pogled njenog voljenog u pravcu druge žene koju "snima ispod oka" dovoljan je da izazove lavinu ljubomore.

Iako ima onih koje će to progutati bez reči, većina žena to tumači u stilu: "sigurno misli da je lepša i zgodnija od mene" . Ipak, muškarci tvrde da to nije istina.

Muškarci, ustvari, gledaju druge žene samo zato što nisu slepi. To što su u vezi ne znači da su izgubili smisao za lepo. I to je sve.

Iako katkad zaista pomisle kako je devojka koju su videli u prolazu atraktivnijia od njihove partnerke, muškarcima to nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne nju, znači da vam je posvećen.

Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju: to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj maštaju narednih pet dana. Najčešće im ta žena "ispari" iz glave čim prođe pored njih, što znači da možete da prestanete da se mučite i uživate u vezi jer zaista nemate razloga za stres.

(Telegraf.rs / Net.hr)