Zbog ovih slika s venčanja plače ceo svet! Spremite maramice i vi (FOTO)

Kad budete shvatili zašto je na ovim slikama muškarac zgrabio drugog muškarca za ruku i vi ćete ostati u suzama, baš kao i svi svatovi

Kad ju je angažovao još jedan zaljubljeni par da fotografiše njihovo venčanje, fotograf Dilija Blekburn nije mogla ni da zamisli kakve će prizore snimiti i da će najveće zvezde venčanja postati otac i očuh mlade.

UPOZNALI SMO SE SA 4 GODINE I ZAJEDNO SMO 4 DECENIJE: Ova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha!

Bez brige, nisu se potukli. Štaviše, uradili su nešto što je dirnnulo stotine hiljada ljudi širom sveta.

Fotografije sa venčanja Britani Pek podelilo je preko pola miliona ljudi, a lajkovalo ih je zasad već milion i dvesta hiljada. Dilija Blekburn je na svom Fejsbuk profilu objasnila i šta se to tačno dogodilo.

- Nabavite maramice, biće vam neophodne da dok budete gledali ove slike. Otac mlade, Tod Bakman, doveo svoju ćerku do tačke sa koje je trebalo da krenu ka oltaru. Odjednom, on je zastao, prekinuo ozbiljnu ceremoniju i dok su zvanice bili u potpunom šoku, otišao je do očuha svoje ćerke. Ispružio je ruku i svoju šaku stavio u šaku sadašnjeg muža svoje bivše žene. Poveo ga je do Britani i zajedno su je odveli pred sveštenika i mladoženju – objasnila je Dilija, prenosi 24sata.hr.

- Niko od zvanica nije mogao da zaustavi suze, pa čak ni ja. Porodice će nam biti onakve kakvima ih stvorimo. Podredite se svojoj deci, a ne svom egu. Čestitam Todu što je svojoj ćerki pokazao što je to prava ljubav - zaključila je ona.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Delia D. Blackburn Photography)