EGZOTIČNA MAČKA ILI SEKS-MAŠINA: Oblik obrva otkriva kakvi ste u seksu

Muškarci možda neće svesno primetiti oblik vaših obrva, ali dok vas gledaju u oči, taj oblik će delovati na njih poput hipnoze

Nije reč o prirodnom obliku obrva, već i o onom koji devojke, postižu čupkanjem i oblikovanjem. Nije svejedno kakav oblik obrva imate. Ljudi vas drugačije doživljavaju, pogotovo kad je u pitanju seksualna privlačnost. Evo šta koji oblik obrva znači.

Egzotična mačka

Devojke koje ne žele da ih drugi doživljavaju kao obične, oblikuju obrve tako da, gledajući od vrha nosa prema slepočnicama, idu na gore kao ravna linija i ravnomerno se stanjuju prema krajevima, dok su na početku prilično guste i debele. Reč je veoma interesantnim osobama kojima seks nije najvažniji, ali oni srećnici koji su imali prilike da s takvom devojkom budu u krevetu, znaju da nema vatrenije ljubavnice od egzotične mačke.

Atraktivna cica

Radi se o sličnom obliku kao i kod egzotične mačke, ali ovde obrve dobijaju pad nadole u poslednjoj petini odakle počinju i naglo da se stanjuju. Devojke s ovakvim obrvama teže tome da privuku što veći broj muškaraca, ali ne da bi imale što više seksa, već uživaju u samoj činjenici da su privlačne suprotnom polu. Mogu da odu u krajnost i postanu sponzoruše, a kakve su u seksu zavisi od toga koliko ste im inspirativni. Prilično su zahtevne, ali ako odgovorite na njene potrebe i želje, nagrada će biti vredna truda.

Seks-mašina

Obrve koje su srednje debljine, kreću naglo na gore, a zatim u poslednjoj trećini dobijaju luk i zatim nastavljaju ravno prema slepočnicama, svojstvene su za devojke koje su prave seks-mašine. Ali, nemojte se prevariti. Ne radi se o lakim devojkama. One su svesne svoje seksualne moći i tražiće partnera sličnih osobina. Zahtevne su, ali to se uglavnom odnosi na seks. Muškarci koji su doživeli nezaboravno iskustvo s ovakvom devojkom, nikada više se neće zadovoljiti običnim seksom.

Misteriozna žena

Obrve koje kreću od vrha nosa nagore, a zatim se naglo lome na polovini i pod istim uglom se vraćaju dole, predstavljaju misterioznu ženu, koja poput Kleopatre, vlada nekim psihičkim moćima. Takva žena će vas opčiniti u trenutku, a da niste ni shvatili zašto. U seksu vole da je muškarac dominantan, ali zato u vezi s njom nikada nećete moći da dominirate. Ona isključivo prati svoju intuiciju i niko još nije uspeo bolje da upozna ovu retku zverku.

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)