U čemu je fora s muškarcima starijim od 50 godina?

Skoro da nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno promislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom, koji zna šta želi u životu i kako da to dobije

Mnoge mlade žene i devojke sklone su vezama sa starijim muškarcima, za šta postoji vrlo logično objašnjenje: oni su iskusni, zreliji i bolje znaju "šta to žene žele", koliko god to bilo nedokučivo.

Prišla sam MLADIĆIMA na ulici da im čestitam DAN MUŠKARACA, i evo kako su reagovali! (FOTO) (VIDEO)

Skoro da nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno promislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom, koji zna šta želi u životu i kako da to dobije.

1. Znaju da postupaju sa ženama

Nije reč samo o pristojnosti ili kavaljerskom otvaranju vrata automobila, iako žene i takve gestove doživljavaju privlačnim, već se razlog ipak krije u spavaćoj sobi. Muškarci tek u ozbiljnim godinama shvate kako zadovoljiti ženu na način kako ona to želi.

Dopisivala sam se sa MUŠKARČINAMA na SAJTU ZA UPOZNAVANJE. Uh, kakve sam sve PONUDE dobila! (FOTO)

2. Stabilniji su

Stariji muškarci su prošli toliko toga da mlađe žene koje ulaze u brak s njima mogu biti sigurne da oni zaista žele brak i žele da se trude oko njega. Stariji muškarci su stabilniji u održavanju odnosa, vođenju finansija, lakše odustaju od življenja u prošlosti, lakše opraštaju, mentalno su čvršći i ne zamaraju se nevažnim stvarima.

3. Imaju više samopouzdanja

Stariji muškarci se manje zamaraju time što drugi misle. Stariji muškarci retko čine nešto samo zato što bi to zadovoljilo druge. Oblače se kako žele i sigurni su da je to u redu. Lakše se upuštaju u interakcije s drugim ljudima, bez opterećujućih razmišljanja što oni o njima misle.

4. Zreliji su

Iako zrelost nije pitanje godina, mnogo je verovatnije da ćete je pronaći kod starijih muškaraca. Zanemarite li one koje u pubertet ulaze sa 60, verovatnoća da će vas 50+ muškarac osramoti nekom praktičnom šalom ili da će se upustiti u takmičenje u ispijanju piva i glasnom podrigivanju je zanemariva.

5. Učili su na svojim greškama

Mlađi muškarci su skloni ponavljanju grešaka, a kada to shvate, već su u zrelijim godinama: stariji muškarci su naučili gde greše, oprezniji su i promišljeniji. Obično su i nešto mudriji što može biti poprilično privlačno.

 

6. Znaju šta žele

Ovo se odnosi na spavaću sobu, ali i ono što se događa izvan nje. Neodlučni muškarci nisu seksi. Odlučni muškarci jesu, i to je to. Ne želite da gubite vreme s nekim ko će vas izvesti u grad, a onda veče potrošiti na razmišljanje o tome šte bi trebali raditi i gde otići.

7. Preziru dramu

Stariji muškarci nemaju vremena za dramu i ne tolerišu je. Zbog toga devojke uz starije muškarce zaboravljaju srednjoškolske mušice i postaju prave žene. Iskustvo pokazuje da mlađe žene uz starijeg muškarca prestaju da cene društvo prijateljica koje ih stalno uvlače u nepotrebne zaplete.

8. Izgledaju odlično

Ovu tačku nije potrebno obrazlagati. Pogledajte oko sebe.

(Telegraf.rs / Izvor: portaloko.hr)