Ukoliko vam fali strasti u vašoj vezi, uradite ovo i iznenadićete se rezultatima!

Ponekad je za to dovoljno zaista malo kako biste probudili uzbuđenje kod svoje partnerke

Svaki par u svojoj vezi mora održavati strast kako bi što duže trajala, neki parovi ne biraju ni vreme ni mesto vođenja ljubavi dok drugi muku muče u tome kako održati strast u vezi.

OVO je ono što žene žele u seksu!

Ponekad je za to dovoljno zaista malo kako biste probudili uzbuđenje kod partnera.

Zato vam predstavljamo pet erogenih zona koje možete diskretno simulirati u javnosti i tako pripremiti partnera, odnosno partnerku za ono što sledi u intimi doma.

Usta

Blagim dodirivanjem ustiju, odnosno vilice vrhovima prstiju pomazite partnera odnosno partnerku. Možda će prva reakcija biti zaprepašćenje, ali uskoro će vas moliti da to učinite usnama.

Uho

Verovatno već dobro znate da su ušne resice erogena zona pa će svako dodirivanje delovati vrlo senzualno. Ne potcenjujte ni seksi šaputanja kao uvod u akciju.

Podlaktica

Ruke su uopšteno govoreći jedna velika erogena zona - neko je osetljiviji na ramenima, a neko na dlanovima. Ono što možda niste znali jeste da je na unutrašnjoj strani podlaktice koža izrazito tanka pa laganim dodirima možete već puno napraviti.

Dlan

Dodirivanje dlanova u javnosti zapravo i nije neki novitet. Ali izrazito nežni dodiri, maženje samim vrhovima prstiju sigurno će izazvati uzbuđenje kod partnera.

Vrat

Dobra stara erogena zona, vrat, baš i nije najidealnija za stimulaciju kada se nalazite u javnosti. Ako niste znali, zadnja strana vrata vrlo je osetljiva i možda je dovoljan samo jedan poljubac da vas partner odnosno partnerka primi za ruku i odvede dalje od znatiželjnih očiju.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)