Evo kako da znate da mu je STVARNO stalo do vas

Ma šta vi mislile, muškarci su jednostavna bića. Postoji samo jedan jedini siguran znak da s vama želi vezu ili brak

Devojke koje su u potrazi za dečkom sklone su tome da igraju kojekakve toplo-hladno igrice, a mnogi ih savetuju da bi trebalo da, ako hoće da osvoje nekog momka, glume da su nedostupne. Međutim, jedan iskusan muškarac tvrdi da su sve to budalaštine.

Želite PRAVU LJUBAV u svom životu? Onda poštujte ova pravila!

Šest signala da ste mu SAMO drugarica!

- Postoji samo jedan siguran znak da mu je stalo do vas. Muškarac koji je iskreno zainteresovan za vas, bez obzira na to koliko je u gužvi, uvek će naći vremena da se vidite. Bez izgovora, bez laži, bez uzaludnih obećanja – poručuje kolumnista portala YourTango, Džejms Majkl Sama.

- Kad upoznam ženu koja mi se dopada, volim da se dopisujem i čujem s njom, ali pre svega mi je stalo da se što češće gledamo uživo. Što mi se više sviđa, više raste i želja da provodim vreme sa njom – kaže on.

Naravno, postoje muškarci kojima je potrebno malo više podsticaja, pa je vaša inicijativa neophodna. Međutim, velika je verovatnoća da će muškarac, kad se na osnovu poruka uveri da ima “zeleno svetlo”, stvar uzeti u svoje ruke i pozvati vas da se vidite.

- Vrlo je jednostavno, muškarac koji je zainteresovan za vezu i odnos sa vama, uložiće i vremena i truda da to ostvari. Svoje će vreme utrošiti na to da bi se video s vama – poručuje Sama i upozorava:

- Ipak, nemojte se zavaravati. Kao i sve ostalo i veza zahteva ulaganja sa obe strane. Pa tako, ako vi glumite nedostupnost i ne dajete ništa, ne možete da očekujete da ćete zauzvrat dobiti bog zna šta.

(Telegraf.rs)