PITALA JE MUŽA GDE JE NESTAO UBRUS SA KUHINJSKOG PULTA: On prvo nije znao o čemu priča a onda je shvatio ŠTA SE DESILO! (FOTO)

Berni Skvitijeri bacio je dvanaestokaratnu burmu u smeće pošto ju je žena ostavila na ubrusu na kuhinjskoj radnoj površini

Berni Skvitijeri (54) iz Sent Luisa morao je mnogo da objašnjava ženi kada joj je, slučajno, bacio prsten vredan 400.000 dolara! On je bacio dvanaestokaratnu burmu u smeće pošto ju je žena ostavila na ubrusu na kuhinjskoj radnoj površini.

Skvitijeri ne znajući gde je prsten izlazi napolje da lično radnicima preda kesu sa smećem.

- Rekao sam im da ne zaborave i kesu koju sam držao u rukama - muž je rekao za ABC News.  - To je bilo u 7 sati.

Ovo je definitivno NAJLUĐA prosidba svih vremena! (FOTO)

Skvitijeri se priseća i momenta kada je njegova žena Karla počela da paniči kada je primetila da nema prstena, pošto je odvezla ćerku u školu.

- Pitala me je da li sam video njen prsten. Odgovorio sam da sam ga bacio u đubre - objašnjava muž. - "Odlepila" je.... i počela da plače.

Kontaktirali su firmu koja odvozi smeće u Mizuriju, a oni su im objasnili da je kamion već na putu ka deponiji. Uspeli su da ubede zaposlene u preduzeću da im dopuste da pretraže kamion iako su upozoreni da je verovatnoća za to veoma mala.

NAPRAVLJEN PRSTEN NA KOM JE PUTINOV LIK: Merkelova će da poludi kad sazna ko ga je napravio (VIDEO)

Ipak, priča ima srećan kraj jer je menadžer pronašao prsten dok su pretraživali đubre.

- Površina na kojoj je bilo đubre je zauzimala desetak sa trideset metara i posle samo 25 minuta izvukao je prsten. Bilo je ludo. Mislio sam da ćemo biti tamo dva dana! - priča Berni Skvitijeri.

Džo Evans, menadžer je rekao:

- Deset od deset puta ne nalazimo nešto takvo. Bio je to najbolji osećaj na svetu, pronaći taj prsten i vratiti ga. Vaspitan sam na određen način i znao sam da za njih to ima veći značaj nego šzo bi imao za mene.

Berni Skvitijeri je rekao da je prsten bio osiguran i dodao:

- Dobro je znati da još ima dobrih ljudi. Bio je tako pošten, a mogao je samo da strpa prsten u svoj džep, morao sam nekako da mu se odužim.

PRSTEN OTKRIVA KAKVA STE OSOBA: Na kom prstu ga nosite, takav vam je karakter!

U međuvremenu, ovaj čovek na internetu poklanja verenički prsten bivše verenice.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)