Ako želite da znate da li imate mali ili veliki penis, evo koga treba da pitate

Statistike, istraživanja, stručnjaci... svi oni nemaju pojma šta je veliki, a šta mali penis. Evo ko zna i koga treba da pitate

Prostitutka (23) iz Australije u obraćanju na društvenoj mreži Reddit, objasnila je šta smatra velikim, a šta malim penisom.

Ovom ulicom svaki muškarac na svetu želi da se prošeta. Evo i zašto (VIDEO)

- Ja sam seksualna radnica koja radi, više-manje, sve - započela je, a opisala je i trenutak kad ju je posetio muškarac s najvećim penisom koji je ikad videla.

- Bio je dugačak i debeo poput moje podlaktice i morala sam da ga odbijem. A jadni tip je briznuo u plač, jer ne može nikada da ima seks zbog veličine. Plus to što zbog veličine nikada ne može da postigne ni sasvim tvrdu erekciju - ispričala je. Objasnila je da malim penisima smatra mikropenise manje od pet centimetara dužine.

Male, ali već normalne smatra one duge oko sedam, prosečni su joj oko 12 do 15, dok one preko 15 centimetara već smatra iznadprosečnim. Najzaposlenija je, naravno, u subotu i nedelju uveče, kad u okviru od šest sati ima između sedam i devet mušterija koje se zadržavaju po nekih pola sata, tako da u jednoj takvoj večeri zaradi do 3.000 dolara nakon oporezivanja.

Objasnila je i kako se našla u tom poslu.

- Bila sam pohotna, mlada i buntovna. Imala sam odlično vaspitanje, prekrasne roditelje, škole i slično. Tako da mi je ovo bio logičan nastavak priče, puno seksa u privatnosti, a još sam i plaćena - ispričala je. Njene su seksualne potrebe, time zadovoljene, ali joj nedostaju flertovi i posebno doživljaj seksa iz ljubavi.

U bordelu u kojem radi, nastavila je, prosečna starost devojaka je 28 godina. Među njima ima onih koje su predivne, ima ih lepuškastih, a ima ih, kako je rekla, i onih za kojima se na ulici niko ne bi okrenuo. Međutim, uz malo donjeg veša u njenom bordelu i takva devojka može da postigne da joj se klanjaju i da dobro zarađuje. A zašto ima puno varanja u brakovima, objašnjava time što ljudi jednostavno ne umeju da se seksaju.

(Telegraf.rs)