RAJ ZA MUŠKARCE: U ovim zemljama ima toliko slobodnih žena da samo čekaju na vas! A čak dve su u komšiluku

Kada čujete koliko slobodnih devojaka ima u pojedinim krajevima planete, verovatno ćete kupiti kartu u jednom pravcu

Žene širom sveta su veoma posvećene pronalaženju muškarca za ozbiljnu vezu, ali većina je i dalje singl. Sada se pojavila lista zemalja sa najviše slobodnih devojaka, pa bi muškarci trebalo da razmisle za koju destinaciju će da se odluče.

Od ovih stvari se svim SINGL devojkama diže kosa na glavi!

Ovo su pet najčešćih tipova UDAVAČA! Da li ste i vi među njima?

Iz godine u godinu broj singl devojaka raste, a najčešći razlog se krije u brojevima, kaže istraživanje iz 2015. godine.

U ovih osam zemalja živi najviše solo devojaka, a zanimljivo je što iz nekih od navedenih destinacija dolaze najljepše žene sveta, piše Index.

Evo koje se sve zemlje nalaze na ovom spisku i zašto žene koje tamo žive ne mogu da pronađu partnera.

Ukrajina

Ova zemlja je poznata po prekrasnim ženama, a jedna od njih je Mila Kunis. Ipak, devojke koje žive u Ukrajini nemaju sreće u ljubavi. Ima ih mnogo više nego muškaraca, pa momci mogu da biraju, dok žene samuju.

Estonija

Problem brojeva ponavlja se i u ovoj zemlji, gde se nalazi punoj plavokosih i plavookih žena. Muškaraca je mnogo više nego devojaka, pa je teško pronaći onog pravog.

Gruzija

Na trećem mestu liste najbrojnijih singlica, nalaze se žene iz Gruzije. Zgodne su, ali i stidljive, pa često ostaju kratkih rukava kada je ljubav u pitanju.

Portoriko

Ko bi rekao da ove vatrene devojke nemaju armiju obožavalaca? One su vesele, otvorene i apsolutno predivne, ali za lokalne muškarce nisu ništa posebno jer ih lepotice brojem nadmašuju.

Belorusija

U Belorusiji je značajan deficit muškaraca, pogotovo onih poželjnih. Naime, u toj zemlji, baš kao i u Rusiji i Ukrajini, vrlo je visok procenat alkoholičara, a muškarci umiru barem deset godina pre žena. U ovim zemljama natalitet je izrazito nizak.

Litvanija

Pomislili bi ste da u ovoj maloj zemlji na severoistoku Evrope svi mogu da nađu ljubav bez previše muke. Ipak, Litvanija je puna solo devojaka, koje sanjaju o svom princu na belom konju.

Bosna i Hercegovina

Vesele, duhovite i atraktivne, devojke iz komšiluka, takođe, su se našle na ovoj listi! Uprkos tradicionalnim vrednostima, teško pronalaze muškarca za zajednički život.

Hrvatska

Na poslednjem mestu su ponovo komšije. Hrvatska je zemlja koja ima brojne prirodne lepote i još lepše žene, puna je sing devojaka, koje se žale kako je teško pronaći "poštenog" dečka. Veliki broj usamljenih žena neki ljudi pripisuju vaspitanju i stavu roditelja, koji se i prema odraslim muškarcima ponašaju kao prema deci. Drugi smatraju da je i ovde kriv - zakon brojeva.

(Telegraf.rs)