Evo po čemu se razlikuju mršavice i debeljuce u seksu

Postoji jedna večita dilema - da li je "bolje da ljulja nego da žulja" ili je seks bolji s mršavim devojkama

Različiti muškarci imaju različite afinitete kad su žene u pitanju. - Bolje da ljulja nego da žulja - kažu jedni, dok drugi tvrde da su mršave devojke mnogo bolje u seksu. Dilema je gotovo nerešiva.

Devojke s malim grudima su bolje u seksu!

Čak su u različitim delovima sveta, a i u različitim epohama, seksualni afiniteti muškaraca bili različiti. Danas su, na Zapadu, u modi mršave devojke (iako neki tvrde da taj trend prolazi), dok su, na primer, u Brazilu, punije devojke na ceni.

Naravno, to ima veze s tim šta se muškarcima više sviđa, ali, bilo da ste usred Evrope ili u Brazilu, da li ćete više uživati u seksu s mršavom ili punijom damom, zavisi isključivo od vas, ali i od nje.

Seksipil, strast, atraktivnost i seksualna energija dolaze iznutra, a ne s viškom ili manjkom kilograma. Možemo reći da će najbolje u seksualnom životu proći oni muškarci koji nisu isključivi i ne gledaju da li su njene mere baš onakve kakve je zamislio, nego da li postoji privlačnost, bez obzira na višak ili manjak kilograma.

Ipak, postoji nešto bez čega devojka ne može da bude dobra u seksu, a to je samopouzdanje.

Svi se slažu oko toga da je samopouzdanje ključno za dobar performans u krevetu, naravno to važi i za muškarce, ali kod devojaka je to često povezano s tim da li se uklapaju u standarde lepote, odnosno, da li imaju višak kilograma....

Dakle, nema ama baš nikakve razlike između seksa s nekim ko teži 15 kilograma manje ili 20 kilograma više od vas. Seks je seks. To je više stvar poverenja i samopouzdanja nego težine.

(Telegraf.rs)