Da, SVE žene glume orgazme, samo je pitanje KOLIKO ČESTO

Muškarci, moraćemo da vas razočaramo ali istina je, žene zaista glume orgazam, i to nije ništa novo. Međutim, poražavajuće je koliko to često čine

Svaka žena je svoj orgazam isfolirala barem jednom, dok većina njih to ume da radi vrlo ubedljivo i vrlo često. Međutim činjenica je da je mnoge žene imaju problem da ga dožive pa kako ne bi komplikovale stvari one ga odglume. A ono što će vas iznenaditi je koliko se ustvari to često dešava.

Kako funkcioniše ženski orgazam? (VIDEO)

Bitno je da je dovedete do orgazma, a ne veličina penisa!

Istraživanje je sprovedeno na 2300 žena, a ono je pokazalo nekoliko zanimljivih činjenica o ženskom orgazmu.

Kao prvo, ono je otkrilo kako je 63 odsto žena barem jednom u životu odglumilo orgazam, a njih 15 posto to čini redovno.

U prilog tome ide i činjenica da je muškarcima često vrlo teško da provale kada žene glume.

28 odsto njih to čini kako ne bi povredile ego svog partnera, a 27 odsto njih na taj način želi što pre da završi seks, s obzirom da su svesne da neće doživeti vrhunac.

78 odsto žena uvereno je kako je njihovom partneru stalo da one dožive vrhunac, a svega 6 odsto manje žena otkrilo je da je imalo partnera, koji je prekinuo seksualni odnos nakon sopstvenog orgazma.

39 odsto žena orgazam doživljava tokom masturbacije rukom ili seksualnim pomagalom, njih 20 odsto tokom odnosa uz stimulaciju klitorisa, 15 odsto bez stimulacije klitorisa, 12 odsto tokom oralnog seksa, a njih 9 odsto tokom simulacije klitorisa od strane partnera.

Najveći procenat ispitanica prvi orgazam doživelo je između 17. i 19. godine života. Pre 11. godine to je doživelo njih 10 odsto, a 4 odsto njih tek između 35. i 40. godine života.

Većina nije znala, a da li vi znate gde se nalazi PERINEUM?

(Telegraf.rs)