Žene, ovo NIKADA nemojte da radite ako želite VRHUNSKI SEKS!

Greške koje pravite u seksu koštaju vas orgazma. Naučite nešto i vozite se uvek na talasima zadovoljstva

Seks može da bude dobar samo ako se oba partnera na posao bace s podjednakom strašću. Ali, ako napravite jednu od ovih grešaka, nećete dobro proći u spavaćoj sobi, i to nikad.

Seksualni odnos se ne smatra seksom ako nije bio nezaboravan.

Žene, da biste doživele fenomenalan orgazam, morate i same malo da se potrudite. Međutim, to nije jedini savet. Trebalo bi i da izbegavate neke stvari, ako mislite da uživate, piše Net.

Bilo bi najbolje kad biste ove greške uspeli da izbegnete po svaku cenu.

Nedostatak inicijative

Ovo je pravi greh! Ležanje i čekanje da partner dobije želju ili uradi sve sam i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite da vodite ljubav, dajte jasno i glasno partneru to do znanja. Nema potrebe za sramežljivošću, pa se bez uvijanja prepustite zavođenju, tako će vam druga strana uzvratiti na isti način.

Evo kako jedna SIJALICA može da vam poboljša seksualni život

Neznanje

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete sopstveno telo, tu nastaju veliki problemi. Dakle, ako još niste pokušali da zadovoljite sami sebe, uradite to obavezno, jer ćete tako i svom partneru moći da objasnite šta vam najviše odgovara.

Kako da noćas budete najbolja VEŠTICA u krevetu i ZAČARATE svog muškarca

Strah od eksperimentisanja

Ova greška može da bude razumljiva, ali jedino u slučaju kad partner traži nešto ekstremno. Nežne igrice, koje vas neće poniziti, bi trebalo da prihvatite, pa čak i ako se radi o nečem banalnom poput oblačenja uniforme ili korseta. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisetite se svojih erotskih snova i zatražite i vi nešto.

Evo šta žene najčešće kupuju u seks šopovima.

(Telegraf.rs)